NL50 SH top drill
Riveren jó-e a betsize ha bet/fold-olni akarok? Jó-e a bet/f itt vagy inkább bet/call?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($66)
Hero (CO) ($53.79)
BTN ($59.02) 24/18 agg 0,8; agg% 21; 89 hand
SB ($121.34)
BB ($17.50)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is CO :as: :9s:
1 fold, Hero raises to $1.50, BTN calls $1.50, 2 folds
Flop: :ac: :ah: :5h: ($3.75, 2 players)
Hero bets $2.75, BTN calls $2.75
Turn: :js: ($9.25, 2 players)
Hero bets $7, BTN calls $7
River: :tc: ($23.25, 2 players)
Hero bets $11.75, BTN raises to $30, $18.25 to Hero ($30.79)?
ellene elég könnyű fold.
easy fold nálam is
fold+1
hey Apple ;-)
river bet fold like.
de érdekelne hogy ki mekkorát emelne...?
GL
Nemtom, én itt check/callt játszanék. Az agresszió nem igazán mérvadó, durván 20 handben vett csak részt. Van lent busted FD + csomó erősebb A lehet nála. Így persze fold.
Nemtom, én itt check/callt játszanék. Az agresszió nem igazán mérvadó, durván 20 handben vett csak részt. Van lent busted FD + csomó erősebb A lehet nála. Így persze fold.
Inkább check/call lenne a jobb riveren a busted fd miatt. Az kb. ugyanennyibe kerülne, vagy nem sokkal többe.
Ez tipikusan nem bet/fold szituáció riveren.
River bet/fold akkor kell, ha ezek teljesülnek:
- az ellenfél range-e ellen elöl vagyunk
- a range-e egy részével meg fog adni (ami gyengébb nálunk), amit egyébként mögénk check-elne
- ha ránk emel, akkor szinte biztos, hogy verve vagyunk
Az agresszióra ennyi hand alatt semmit sem lehet alapozni, sokkal többet számít, hogy mit láttunk tőle eddig.
Ha már így alakult, akkor fold.
duplázódott boardon egy reg nem fog fd vel callozni, sima boardon is max akkor ha vannak +outjai, vannak kivételek, de itt fd vel max akkor callozna, ha blöffölni szeretne valamelyik utcán, szerintem egy átlag nl50playa ellen már a ch/call is sok esetben -EV szvsz
én T-t checkelném, hagy próbálja meg előadni az A-t a drawival, ha checkel akkor tudok vbetelni riveren. Kap ingyenlapot, de FD-vel szinte mindig hívni fog, így úgy kerül pénz a potba, hogy nagy favoritok vagyunk.
Legfőbb ok amiért ezt játszanám az az, hogy Akicsivel inkább 3betelnek, a cc ritka.
én T-t checkelném, hagy próbálja meg előadni az A-t a drawival, ha checkel akkor tudok vbetelni riveren.