NL50 SH: TT turn játék
Ellenfelünkről kevés info van még 31\15 körül van pár hand után.
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
PartyPoker
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG bazlo ($65.35)
CO JerAceR ($93.95)
BTN Hero ($48.50)
SB FreezedSmile ($49.50)
BB marcelo_rome ($50.00)
Pre-flop: ($0.75, 5 players) Hero is BTN :Ts: :Td:
2 folds, Hero raises to $1.75, FreezedSmile calls $1.50, 1 fold
Flop: :3c: :7c: :4d: ($4, 2 players)
FreezedSmile checks, Hero bets $3, FreezedSmile calls $3
Turn: :2c: ($10, 2 players)
FreezedSmile bets $5.75, $5.75 to Hero ($43.75)?
Reraise vagy fold? gondolom a call nem opció.
Reraise-nek sem látom sok értelmét, rengeteg minden ver, vagyis inkább alig van amit verünk:D
Sztem el lehet dobni.
De a call is opció, és riveren újraértékelünk...
3 opciót látok.
1. Ellenfelünknek nem tetszett a 3. szín, mert elrontotta floppolt monsterét, ezért belehívott turn-ön.
2. Tetszett neki, mert flushe van, ezért hív.
3. Wp-zik, és dobatni akar vmi huncut hand-del vagy dobatni akar, de van nála egy treff...
Ha a :Tc: nálad lenne, akkor call, így viszont én inkább hajlok a dobásra. Ugyanakkor, miután pozíciónk van, néha meg lehet próbálni a call-t, majd ha nem jön újabb treff, akkor riveren az ellenfél nyitásától függően call/fold.
A reraise-zel az a problémám, hogy nagy kasszát hozol össze olyan szituban, amikor mutatással gyakorlatilag nem nyerhetsz... :(
A fold nagyon weak. Én megrézelném, mert elég keveset hívott. Ez általában draw. Passzívak ellen én is szoktam ilyet. Fizessen csak sokat. Riveren A, treff után lehet dobni ha belenyit, de J-K-ig nem olyan veszélyes.
Reraise-nek sem látom sok értelmét, rengeteg minden ver, vagyis inkább alig van amit verünk:D
Sztem el lehet dobni.
De a call is opció, és riveren újraértékelünk...
Ha a :Tc: nálad lenne, akkor call, így viszont én inkább hajlok a dobásra. Ugyanakkor, miután pozíciónk van, néha meg lehet próbálni a call-t, majd ha nem jön újabb treff, akkor riveren az ellenfél nyitásától függően call/fold.