bloodwolff
2012. febr. 29. 11:30

NL50 SH TT turn kerdes

Hy all, szerintetek milyen line lenne a legoptimálisabb turnre/riverre? Jómagam a B/F -ot preferáltam, de érdekelne ebből hogyan lehet kihozni a maximumot?
Note semelyikről nincs, Gyurka jó TAG , nem sok hibát láttam tőle, poziban nem egyszer lejátszott. Walterii ordas CS fish.

Villains:
Walterii
68/10 3bet 0% Cbet 80% Fcbet 29% Agg% 39 45/41/20 Ch/r flopon 18% WTSD 30% 268hand

Gyyurkaaa
24/19 3bet 5,4% Cbet 75% Fcbet 55% Agg% 36 46/32/12 WTSD 24% 475hand

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG bloodwolff85 ($49.25)
CO Gyyurkaaa ($51.50)
BTN TURIEL ($109.94)
SB Waltterii ($134.21)
BB MIZURIY ($43.33)

Pre-Flop: ($0.75, 5 players) bloodwolff85 is UTG :th: :ts:
bloodwolff85 raises to $1.50, Gyyurkaaa calls $1.50, TURIEL calls $1.50, Waltterii calls $1.25, 1 fold

Flop: :7s: :3c: :8c: ($6.50, 4 players)
Waltterii checks, bloodwolff85 bets $4.50, Gyyurkaaa calls $4.50, 1 fold, Waltterii calls $4.50

Turn: :2s: ($20, 3 players)
Waltterii checks, bloodwolff85 ($43.25)?

Bajkevero
Válasz bloodwolff kommentjére
2012. febr. 29. 11:39

Én b/F-ot játszanék turnön

ez a pikk 2 Gyurkan nem segített.
A Fish coldcall range sem sok 2-est tartalmaz.

nem adnék ingyen lapot a szín/sor húzoknak, 2 magas lapoknak.

Epiman
Válasz Bajkevero kommentjére
2012. febr. 29. 14:04

Könnyű bet/fold helyzet.

BelaKecske
Válasz Epiman kommentjére
2012. febr. 29. 14:13

turn nem kérdés. rivert hogy játszanátok a különböző szitukban? Mi van ha mind2 callol, mi, hogy ha csak az egyik, blank riveren, sz.ron stb?

misirulez
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. febr. 29. 14:29

turn nem kérdés. rivert hogy játszanátok a különböző szitukban? Mi van ha mind2 callol, mi, hogy ha csak az egyik, blank riveren, sz.ron stb?

Áhh leírtam minden varációt, aztán törlöm mert anélkül is meg lehet fogalmazni. Lényegében szinte minden river rossz ha mind2 callol, ezért ott már nem tudunk semmi ellen vbetelni (ami rosszabb volt nálunk annak szintén minden river rossz). Ha gyurka csak callol turnon akkor sem lesz semmi ellen value riveren, és ő sem fog bluffbe forditani semmit, illetve miénknél rosszabbal vbetelni sem. Ha CS fish donkol a riveren (valami értelmeset) akkor szintén fold mert mögöttünk van még gyurka (de ez erősen bet-size függő) ilyenkor ha kiegészült a treff FD akkor még kicsire is dobás gyurka miatt, BDFD nem szoktam elhinni.

Ha HU maradunk a fishel akkor ellene lehet sok rivert még vbetelni de a donkját raiselni semmiképp, illetve callolni is csak akkor lehet ha kis sizeal donkol, és van read (pl. kiamagaslóan magas river aggr.).

Epiman
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. febr. 29. 14:30

Jó a kérdés!

Ha callol mindkettő, blank és pikk riveren AI, ász és treff riveren c/f. Ha csak a reg rivertől függetlenül mögécheckelem, ha csak a fish, az első verzió lép életbe, hacsak nem aggromonkey, mert akkor ellene is jó a c/c blanken.

BelaKecske
Válasz Epiman kommentjére
2012. febr. 29. 14:41

Jó a kérdés!

Ha callol mindkettő, blank és pikk riveren AI, ász és treff riveren c/f. Ha csak a reg rivertől függetlenül mögécheckelem, ha csak a fish, az első verzió lép életbe, hacsak nem aggromonkey, mert akkor ellene is jó a c/c blanken.

köszi, korrekt de

reg ip van, mögécheck ne mfog menni, agressziótol függően c/c b c/f sztem.
fish oop van, szal c/c nem játszik, max call ha blankan tolja előröl.
és mi számít Neked blanknak? broadway kártyán én nem tolnám be szerintem ha mind2 van, fish ellen se, csak nagyon blanken.

Élő ügyfélszolgálat