Én a riveren ugyanígy játszanám, de lenne két kérdésem.
1. Turnön érdemes tolni a 2nd barrelt ilyen játékos ellen? (mert ha van egy 2nd párja akkor adni fogja. Szerintem jobb lenne a check és ha checkel mögöttünk az jó; ha meg nyit, akkor raise 4x.
Ezzel jóval nagyobb lenne a fold equitynk ugyanakkor fennáll a lehetősége annak, hogy ingyen megnézhetjük a rivert.
2. Ha turnön nyitunk, ő adja és blank river jön, akkor bet újra? Szerintem igen mert nála is sokszor lesz draw ami nem jött, csakhát elég cs-nek tűnik az ellenfél és sokszor sokba fog kerülni, mert pl top párral biztos adni fogja. Ha pedig checkelünk a blank riveren, akkor eleve nincs értelme a turn betnek...
Mit gondoltok erről?
1, Szerintem nem jó a turn check, alapvetően azért, mert szerintem egy második pár tipusú lapot nem fog elpasszolni, az ilyen játékosok alapvető jellegzetessége véleményem szerint a passzivitás, és nem az, hogy határeset lapokkal is emelnek.
2, Itt viszont egyetértek, szerintem is bet river, mert bármennyire is CS, azért a nagyon határeset lapokat (pl 2nd pár), itt már dobnia kell.