NL50 - SH - turn weak SD hand into bluff - spewy or std?
DoNGordoNN átlag értelmesebb reg, közös minta alapján szép nyerő, amit némi upnak is tulajdonítok (24% WTSD mellett !69%! W$SD). Rólam inkább feszesebb, őszinte képe lehet, de talán érezheti, hogy képes vagyok a lapomon felül is emelkedni. Ezen az asztalon többször is okoztam neki fejtörést.
Flopon kör check után gondoltam begyűjtöm a deadmoney-t, illetve a 89/15-ös fish ellen vbetelek 1-2 utcát, de minden a tervnek ellentmondóan történt.
Az én rangem állhat nagyrészt pp-kből, néhány sc-ből, illetve néhány suited broadway-ből is. Ezekből a pp-ket / fd-ket biztosan meghívom, a többi random blöff kategória attól függ.
Részéről utólag láttam, hogy oop csak 50%-ban cbetel, ezért el tudom képzelni, hogy a gyengébb lapjait - kis/közepes pp-it, gyenge draw-it, amik főleg fd-k, passzívabban játsza. Viszont Ah-okkal nem hiszem, hogy "floatolna".
A turn nekem is kedvezhetett, a leesett flushomet/fullomat, esetleges A-mat biztosan tovább hívom, de valamelyest polarizálom a range-m, mert ha blöffbe kezdtem, akkor nem itt fogom feladni. Viszont a river betem teljesen polarizált lesz már a ~nut (flush+) handek és az air között, talált A-al pl AJs-el nem fogom rátolni.
Másik része, hogy a betméretezésből leszűrhetett-e valamit, mert nem véletlen maradt potnyi pénz előttünk riverre.
Részéről egyedül kis/közepes flusht tudok elképzelni, amit blöffcatch üzemmódban játszik.
Kérdésem, hogy ennek volt értelme (fogok e rosszat dobatni valaha?), vagy jobb turnon chb-elni és lehetőleg olcsón sd-t nézni?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG stefan6124 ($40.52)
UTG+1 _mariusoly28 ($63.66)
CO DoNGordoNN ($112.79)
BTN Satukan ($50)
SB Albatros13AA ($27.61)
BB RealMadri79 ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Satukan is BTN :7c: :7d:
stefan6124 calls $0.50, 1 fold, DoNGordoNN raises to $2, Satukan calls $2, 2 folds, stefan6124 calls $1.50
Flop: :3s: :2s: :2d: ($6.75, 3 players)
stefan6124 checks, DoNGordoNN checks, Satukan bets $4.50, stefan6124 folds, DoNGordoNN calls $4.50
Turn: :as: ($15.75, 2 players)
DoNGordoNN checks, Satukan bets $10, DoNGordoNN calls $10
River: :9h: ($35.75, 2 players)
DoNGordoNN checks, Satukan bets $33.50
Final Pot: $35.75
Ellenem hasonló szituban, itt nála TJs volt és nem dobta el
, én akkor TT-el próbáltam ugyan ezt elérni.
Az elmondásod alapján 88, TT, esetleg JJ lehet nála amit itt dob. Magasabbal cbetelt volna, Ax elvileg nem lesz nála, viszont flöss az simán lehet.
Nálad full az életben nem lesz itt, ergo csak a magasabb flösstől kell félnie, ha neki flösse van. Viszont mivel aggro vagy, nem fogja dobni ellened. Ilyen boardon flösst nem is szabad dobni, csak nagyon passzív játékosok ellen.
Azaz a river blöfföd reálisan arra jó, hogy a közepes pp-ket dobasd, amiből alig van, szóval nem annyira tetszik...
Kíváncsi lennék a statjaidra egyébként. Ha kiderül, hogy 40%-os river agressziód van, akkor ne csodálkozz, ha nem tudsz semmit se dobatni.
Egyébként a turn bet jó szerintem.
nekem se jön be, nagyon minimális a range-nek az a része, amit eldob erre. A fish miatt én nem hiszem, hogy nem valuebetelt volna 88-JJ-t. Ha mondjuk mégis checkelt ezekkel, (pl ha téged annyira agrónak lát, h airrel betelsz itt 2 utcát, viszont nem akart raiset kapni ) 99 odaért, illetve az esetek egy részében a turnon dob velük. Viszont flösse könnyen lehet, Ásza kevésbé. Azzal ritkán cc-zik sztem. Ha az összes párral 2 utca cc-t játszik itt, akkor reálisak nagyrészét megvered. Már csak azért is jó a river check, mert lesz egy jó note-od róla.
DoNGordoNN átlag értelmesebb reg, közös minta alapján szép nyerő, amit némi upnak is tulajdonítok
Az imagem, amit láthat alapvetően elég nit. Most megnéztem, NL50-en eddig 19/15-öt játszok kb 60%-nyi cbettel kb.: 32/32/21 %-nyi agresszióval. Főleg a gyenge játékosok a célpontjaim, ellenük eddig jó. Néha regek ellen szoktam ritmust váltani (mint itt is:)), de hogy ebből ő mit note-olt idáig, hogy mikor mennyit 3beteltem, postflop raiselgettem nem tudom. Az biztos, hogy ez volt az első nagyobb blöfföm ellene.
LOL
DoNGordoNN Poker Player Ranking and Stats at OnGame Poker
Szép kis "up".
Turnt és rivert se betelem.
Turnt és rivert se betelem.