Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH - turnre multidraw, mit csináljak vele?

Erda
2009. jan. 3. 11:41

NL50 SH - turnre multidraw, mit csináljak vele?

$0.25/$0.5 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($42.45)
UTG+1 ($41.85)
CO ($45.00)
Hero (BTN) ($65.05)
SB ($72.00)
BB ($9.60)

Pre-flop: ($0.75, 6 players) Hero is BTN :Jh: :9h:
2 folds, CO raises to $1.50, Hero calls $1.50, SB calls $1.25, BB calls $1

Flop: :5h: :Ah: :8d: ($6, 4 players)
SB checks, BB checks, CO bets $3, Hero calls $3, SB folds, BB folds

Turn: :Ts: ($12, 2 players)
CO checks, Hero bets $8/???

ellenfél: 15/15/4,3
visszaemelésre mi a játék?

Hammmbekaplak
Válasz Erda kommentjére
2009. jan. 3. 12:34

Hello.
Az Én kérdésem az, hogy jo-e a call pre J9s el egy 15/15/4,3 ellen. Szerintem fold v. 3 bet a helyes játék, az asztal dinamikája, Co pre statjai, és a mögöttem ülők figyelembe vételével.
Szerintem a call csak akkor jöhetne szóba, ha a 3 alatti lenne az aggrfaktora (bár Én más statot is néznék), és biztos lehetnék benne, hogy esteleges huzokat megtudom jól ellene játszani.

Amugy a egy 15/15/4,3 tol nem tudom elképzelni hogy C/r játszon turnön. Inkább potcontroll a helyzet. Visszaemelésnél bármilyen Ax vagy magas pár ellen 35-65 vagy. És ha a 8 as turn betedre rendesen hiv vissza (>22) akkor már szerintem nincs FE igy Én a dobást választanám.

kanrich_
Válasz Hammmbekaplak kommentjére
2009. jan. 3. 18:17

Szerintem 100BB deepen belefér a call, de persze ugyanígy a fold és a reraise is egy ilyen ellenfél ellen pozícióban preflop, sokszor én is simán megadok ilyen lappal preflop pozícióban.

A flop után szerintem 4 way pot a call jó játék, miután csak 50% potot hívott.

A turn szerintem itt lehetne check, mégpedig azért, mert az ellenfél range-ének annak ellenére nagy része az ász, hogy elpasszolta előttünk a turn-t, hiszen ennek oka lehet pot controll (4 way voltunk preflop és mivel egy játékos adta a flop cbetet, simán lehet, hogy innen egy AJ+ lapot csak c/c-re akar játszani), ráadásul nem szívesen futnánk bele egy visszaemelésbe. A turn tehát itt nálam inkább passz.

Mi a játék reraise-re? Attól függ, mennyit emelt vissza. Onnan már csak sima matematika, megéri-e megadni pot odds alapján, vagy sem...

Élő ügyfélszolgálat