NL50: Snapcall, "valuefold"?
Az ellenfél egy regular.
Mióta megvettem a PT-t próbálom egyre jobban kihasználni. Az adatokból a következőket olvastam ki. Elég feszesen játszik, magas a fold blind statisztika. (Ennek megefelelően én is többet próbáltam lopkodni, nem tudom mennyire tűnt fel neki.) És gyakran dob a flopon (kb 65% a fold to flop bet), ehhhez is igazodtam.
Egyénként nem egy nagyon félelmetes ellenfél, inkább gyenge, mint erős. De azért az alapokkal tisztában van.
Ez a lejátszás nekem sehogysem akart összeállni parti közben. Talán a betpot miatt érzetem inkább blöffnek (mégha a Sklansky könyvben az is van, hogy a nagyobb emelésre nagyobb dobási hajlandóságot kell mutatnunk, nekem ez akkor is blöfföt sugall). Pl TT vel miért emelne a potot a riveren, amikor arra jó eséllyel dobok, annak kicsi a valószínűsége, h pont Qx-szel tartson a flopon.
Más oladlról kissé drága megnézni, h igazam van-e, mert tényleg csak a blöfföt verem meg. Szerintetek?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
Hero ($52.10)
SB ($53.25)
BB ($123.80)
UTG ($50.20)
MP ($75.85)
CO ($70.70)
Preflop: Hero is Button with 8, 7.
3 folds, Hero raises to $1.75, 1 fold, BB calls $1.25.
Flop: ($3.75) 7, 5, 4 (2 players)
BB checks, Hero bets $2.9, BB calls $2.90.
Turn: ($9.55) Q (2 players)
BB checks, Hero checks.
River: ($9.55) Q (2 players)
BB bets $9.55, Hero??
Szerintem nala AQ volt :) Miutan sokat lopkodtal, az alacsony flopra siman hihette, hogy most is csak lopni akarsz, igy a 2 folelapjaval megadta. A riveren bejott a Q parja, de nem akarta elarulni magat. A riveren drillje lett, gondolta, hogy most mar tennie kell valamit, hogy penzt szerezzen. A pot call siman lehet attol, hogy megnyomta a "pot bet" gombot, ahelyett, hogy begepelte volna a 4,5 dollart, amit nagyobb valoszinuseggel megadsz.
Egyebkent minek szalltal be 87o-val? Vagy ez a lap 5 jatekosnal a gombnal olyan jo lapnak szamit?
Szerintem nala AQ volt :)