Nl50 squeezere 4bet shove
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG devilvitor ($96.30)
CO lea3 ($42.25)
BTN _Jellyfisher ($51.27)
SB alk1ss ($36.44)
BB Hero ($48.50)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :9d: :9s:
2 folds, _Jellyfisher raises to $1.50, alk1ss calls $1.25, Hero raises to $6, _Jellyfisher goes all-in $51.27, alk1ss folds, Hero ?
Ezt vajon mivel csinálhatja? Elég értelmes, szóval trash handre nem gondolnék.
ellenfél remélem nem akadémiás mert nem a kedvencem. Szóval ellenfél rendkívűl érdekes moveokra képes, egyszer ment 5 bet ai 9,10s el btn vs bb ellenem, egyszer 3 way nem cbetelt ip szettel. plusz láttam még tőle pár érdekes dolgot. Összeségében érdekes játékos, elég értelmes,valszeg valami downswing repítette le 100 ról.
Szerintem értelmes játékosnak itt a range alja a JJ
de értelmes játékos itt shoveolhat monsterrel is, hogy elrejtse a lapja erejét.... bár átlagos játékosoknál ez elég sokszor AK amivel nem szeretnének floppot nézni és mivel vannak blokkerei nem lehet nálad AA KK :D:D:D
.... de nyilván nem lehet egy lapra tenni valakinek a range-t.
Hát, jellyfihserrel sokat játszottam, 30on... nem 100ról huppant le. Itt sztem az egymás elleni leveling alapján döntenék, neki milyen képe alakult ki rólunk,ha elég laza sokat sqz, nekem szimpatikus a call is, bár elég variancia növelő.
dobnám, túl ritkán veri be ahhoz a fejét,h +EV legyen a call, + ha véletlen az is, nagyon kicsit az - nagy varianciával
amikor én ilyet láttam: AK, de többször QQ-AA, amit azért tol be,h AKra tedd :)
esetleg, ha előtte bukott vmi nagyobb potot, kiblöffölték, megszégyenítették, eljátszhatja a tiltet JJ+ Ak-val
Hát, jellyfihserrel sokat játszottam, 30on... nem 100ról huppant le. Itt sztem az egymás elleni leveling alapján döntenék, neki milyen képe alakult ki rólunk,ha elég laza sokat sqz, nekem szimpatikus a call is, bár elég variancia növelő.
Nem hiszem, hogy közepes párt tolt volna rád, inkább TT+ ami nagyon kellemetlen, vagy AJ+ KQ ami ellen szintén csak flipen vagy. Persze fontosak az előzmények, tehát ha sokat squeezelsz, akkor talán mégis lehet 66-77-88 is, de még kevés pénzünk van középen, inkább dobnék.
Azt nem tudom, h te mennyit szkvízelsz, de ezek a 4bet jam-ek sokszor kis PP-k, esetleg egyéb közepesen erős kombinációk. Sok előzmény nélkül ritkán lesz ez monster.
Értelmesebb játékos tartománya: 22-TT, AQ. De, ha bele is tesszük a "mindig beszopom ezekkkel inkább rábaszom" lapokat, akkor meg: 22-JJ, AQ, AK
call
Elég sokat játszottam vele NL30-on. 42K and-em van róla, értelmes játékos. A 4bet range-e 42k NL30-as hand alapján 2, ami KK+, AKs, AKo, szóval nem valószínű, hogy megéri a call. Amennyire láttam eléggé kiegyensúlyozottan is játszik, nem egy nagyon tilt-elős bazmeg allin-ezős játékos. OOP nem nagyon szeretek ellene játszani, nem egy könnyű ellenfél.
Ami még ezt a leosztást illeti. 99-cel inkább set-mining-olnék NL50-en is egy 3way sima emelt kasszábban. Posztflop nagyon jól játszható a lap. Ha 3bet/fold-olsz, azzal csak blöffbe fordítottad a jó lapodat. Squeeze-re szerintem sokkal jobbak az Axs és Kxs lapot, mer jó a postflop equity-jük, és ha FD-t flop-olsz, akkor ott be lehet tolni, maximalizálva a FE-t. Ha pedig preflop 4bet-et kapsz, akkor nyugodt szível dobod, és nem vesztettél semmi value-t preflop, mert csak a 3bet és a fold a lehetséges opciók ilyen lappal.
Valamivel 50% fölött van a fold to 3bet-je, tehát elég jó arányban dob. Ez is azt támasztja alá, hogy polarizált range-el érdemes 3bet-elni (monsterekkel value-ért, és ligh-osan marginális de jó equity-jű lapokkal), a közepesen erős lapokkal (kb. 77-JJ, AJ-AQ) pedig inkább postflop játszani ellene.
Szerintem.
Elég sokat játszottam vele NL30-on. 42K and-em van róla, értelmes játékos. A 4bet range-e 42k NL30-as hand alapján 2, ami KK+, AKs, AKo, szóval nem valószínű, hogy megéri a call. Amennyire láttam eléggé kiegyensúlyozottan is játszik, nem egy nagyon tilt-elős bazmeg allin-ezős játékos. OOP nem nagyon szeretek ellene játszani, nem egy könnyű ellenfél.
Ami még ezt a leosztást illeti. 99-cel inkább set-mining-olnék NL50-en is egy 3way sima emelt kasszábban. Posztflop nagyon jól játszható a lap. Ha 3bet/fold-olsz, azzal csak blöffbe fordítottad a jó lapodat. Squeeze-re szerintem sokkal jobbak az Axs és Kxs lapot, mer jó a postflop equity-jük, és ha FD-t flop-olsz, akkor ott be lehet tolni, maximalizálva a FE-t. Ha pedig preflop 4bet-et kapsz, akkor nyugodt szível dobod, és nem vesztettél semmi value-t preflop, mert csak a 3bet és a fold a lehetséges opciók ilyen lappal.
Valamivel 50% fölött van a fold to 3bet-je, tehát elég jó arányban dob. Ez is azt támasztja alá, hogy polarizált range-el érdemes 3bet-elni (monsterekkel value-ért, és ligh-osan marginális de jó equity-jű lapokkal), a közepesen erős lapokkal (kb. 77-JJ, AJ-AQ) pedig inkább postflop játszani ellene.
Szerintem.
Elég sokat játszottam vele NL30-on. 42K and-em van róla, értelmes játékos.