NL50 Top 2 pár, érdekes vagy nagyon fish vagyok?
[POKERHANDREPLAYS]3317879[/POKERHANDREPLAYS]
Anonym asztal, itt nincsenek statok
Szoktam néha flopon check behindolni TPGK-val.
OOP mivel 2x checkolt, nem gondoltam erősnek, flop set-tel 2x tuti nem checkol, A5, A8-al nem hiszem, hogy OOP 3bet ad, ha mégis, akkor meg szintén nem checkol 2x a 2-2 FD miatt. QQ preflop 4betelne.
A turn C/R meglepett nem tudtam semmit a kezébe tenni, igazán túl kicsi a CR az miatt lehet erős, hogy behúzzon a partyba. Vagy talán combo draw, FD+ lyuksor 2 broadway lappal. KJ egészülhetett ki sorrá.
Nagyon elrontottam a gondolatmenetet?
Ezen a fon F cback nem jó sztem, egyrészt mert 3betelt partiban egy A-t mindennel támadnál a Fon, másrészt fd van lenn. Az ő T rr-e meg 3betelt potban nagy erőt sejtett. 70bb-vel megadhat kisebb párral is nem csak QQ,AA-val.
1. nem 3betelek, de ha mar igy volt:
2. flop cbet, utana kb dobhatatlan nekem.
esoember:150 bb volt az eff. stack.
+1, pre nem 3-betelném ismeretlen UTG emelését, a legtöbbször nem fogja rosszabb lappal megadni. És pont ezért neki is hülyeség lenne QQ-val 4-betelnie.
Flop-turn játéka csak AA/QQ-ra vagy AQ-ra illik, a splitért nem callolnék riveren.
Pre a 3bet biztosan nem jó.
Ha már floppon nem cbeteltél akkor felesleges turnön is emelni.
Ha riveren be tudja tolni az allin-t oop ilyen erős megjátszás után akkor egyértelmű h maximum felezésre callolsz de arra meg nem szabad megadni riveren.
Az ellen jól játszotta meg a handet.
pre jobb a flat, flop cbet is oké, de a xback sem olyan rossz, mivel így tehet KK, QQ, JJ szerű lapokra. turn oké, river snapcall nálam; sosem dobnám.
pre jobb a flat, flop cbet is oké, de a xback sem olyan rossz, mivel így tehet KK, QQ, JJ szerű lapokra. turn oké, river snapcall nálam; sosem dobnám.
Én is leírom sokadjára: preflop csk call.
Turnön ha callolunk a riveren is meg kell adnunk. Ismeretlen/feszes ellen én a turnön dobnék, mert nem ebben a spotban fognak ki CR(fél)blöffölni.Itt sztem konkrétan set a range, mivel rosszabb value lap nem lesz a range-ében,se félblöff. NL50-en pedig általában elég őszinték az emberek turnön,hogy ne tegyünk a teljes airre.