naggeri
2008. szept. 21. 14:25

NL50_top set_easy fold?

Aza_ regulár NL50 reg, statok nem számítanak, mert sanszos hogy tilten volt, előző körökben stackelték, én pedig folyamatosan agróskodtam ellene.

***** Hand History for Game 7390310940 *****$50 USD NL Texas Hold'em - Saturday, September 20, 14:14:15 ET 2008
Table Table 125499 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 6
Seat 3: Basche66 ( $88.12 USD )
Seat 5: Romantic777 ( $55.89 USD )
Seat 6: geribaa ( $51.50 USD )
Seat 2: Aza___ ( $54.73 USD )
Seat 4: Achilleus300 ( $49.50 USD )
Seat 1: xray1357 ( $20.69 USD )
Achilleus300 posts small blind [$0.25 USD].
Romantic777 posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to geribaa [ Qc Qd ]
geribaa raises [$2 USD]
xray1357 folds
Aza___ calls [$2 USD]
Basche66 folds
Achilleus300 folds
Romantic777 folds
** Dealing Flop ** [ Qs, 9d, 5s ]
geribaa bets [$3 USD]
Aza___ calls [$3 USD]
** Dealing Turn ** [ 6c ]
geribaa bets [$7 USD]
Aza___ calls [$7 USD]
** Dealing River ** [ 8d ]
>You have options at Table 127513 Table!.
geribaa checks
Aza___ is all-In [$42.73 USD]
geribaa ?????

Fold or call????

Zsipali
Válasz naggeri kommentjére
2008. szept. 21. 14:40

Hat en ezt biztos, hogy nem tudnam eldobni!

bravesoul
Válasz naggeri kommentjére
2008. szept. 21. 14:41

Szerintem kicsi a turn bet. én 8-9-10$ig nyitnék. de a majd 11$ba egy ilyen boardon tiltes reg ellen szerintem kicsi a 7$.
River pedig szerintem lehetne blocking bet olyan 8$ körül.
A call már megitélés kérdése. Potenciálisan a JT az egyetlen lap amit így játszik és ver. De a tiltes emberke sőt még a nem tiltes is csinálhatja ezt alacsonyabb set-el de főleg busted fd-vel.

Érzésem szerint egy normális rangeből csak a JT ver. Max a 7x fd-vel.pl. A7s

V.Peti
Válasz bravesoul kommentjére
2008. szept. 21. 14:59

J10t miért overbettelné, amikor gyengeséget látott a riveren? én magamból indulok ki, de ha lejött a nutsom, akkor nem kifizettetni akarom? azt kétlem, hogy overbettel kéne. én nem így játszottam volna, de hamár így, én callolom és megrendelem a következő egeremet, mert a mostanit tuti hozzávágom a földhöz, ha vernének :)

naggeri
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 21. 15:06

Őszintén szólva, úgy éreztem hogy wp-zik. Volt egy sima timing tell-je, insta gyorsan adta a flop ill. a turn betet is, ebből arra következtettem, hogy a riveren csinál majd valami hülyeséget, én pedig elkapom. Persze bármilyen más riveren könnyű szívvel callolok, de ezt sem éreztem gázosnak, mivel nem tettem 77-re,A7-re. Ezért calloltam.
J10-et mutatott.
Utólag persze összeállt minden, az insta callok egyértelműen draw-lap, de annyira elvakított, hogy nem lehet 77-A7, ami ugye az egylapos sorhoz lett volna elég,hogy egyből megadtam, eltekintve a J10-től. Ez elég nagy hiba volt, lényegében a turn call miatt kizártam fejben a J10-et, egyszerűen kész lapra tettem a turnön. :(
Utólag nem voltam ideges, mert két 3-way allint sikerült nyernem nem sokkal előtte, de ezt az asztalt elhagytam :)

bravesoul
2008. szept. 21. 15:17

J10t miért overbettelné, amikor gyengeséget látott a riveren? én magamból indulok ki, de ha lejött a nutsom, akkor nem kifizettetni akarom? azt kétlem, hogy overbettel kéne. én nem így játszottam volna, de hamár így, én callolom és megrendelem a következő egeremet, mert a mostanit tuti hozzávágom a földhöz, ha vernének :)

te még nem overbet pusholtál valueért?

titcar
2008. szept. 21. 15:24

kicsit lehetne nagyobbakat emelni sztem turnon legalábbis midnenképp

nem nagyon hihető, hogy lejött a sora, mivel játszana így? ha kcisit nagyobbakat emeltél volna és nagyobb lenen a pot, biztosan nem lehetne eldobni, de sztem így sem. max reload :)

bravesoul
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 21. 15:28

hát a sor cardnak a JT még mindig úgy gondolom bőven jó. a river push pedig csak egy opció pont a hasonló okokból \mivel játszaná ezt?miért tolná be jobb lappal ? stb stb. \

sztem 10ből legalább 1szer játszható dolog egy ilyen boardon a river push. főleg mert lent volt végig az fd, és lent van az egylapos sor amid vmi csodával lehet.(pl ha neked volt A7s fd-d végig.

V.Peti
2008. szept. 21. 15:34

te még nem overbet pusholtál valueért?

ha potkontrollt játszik az ellenfél nem annyira.

bravesoul
2008. szept. 21. 15:45

ugyanazt mondom amit írtam már. Pont az ilyen "miért tolná be jobb lappal?" "mi játsza ezt" gondolkodás miatt éri meg néha betolni. És a fő tényező ami a miatt becallolhatnak,hogy lent van a busted fd...

Szóval én még mindig busted fd-re , vagy JT-re tenném riveren, max 55\99 de annak meg gratula a wp-hez :)

Élő ügyfélszolgálat