NL50: Top szet riveren
ellenfelem 39/8/0.6 -ot jatszott 110 hand alatt, viszont a River AF-je 10 volt. Ez azt jelenti, hogy 37%-ban volt nala a Bet+Raise%...
Jo kedve lehetett egyebkent, mert pont 2 handdel ezelott duplazott fel runner-runnerrel...
Ez ilyenkor value raise?
$0.25/$0.50 - Pot Limit Hold'em
Seat 1: Gargamel-Azrael ($63.25)
Seat 2: Hokiefan5 ($15), is sitting out
Seat 4: JohnnyScotch ($49.75)
Seat 5: Goldengloves93 ($105.30)
Seat 6: Aaron Judgement ($45.65)
Goldengloves93 posts the small blind of $0.25
Aaron Judgement posts the big blind of $0.50
The button is in seat #4
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gargamel-Azrael [:Ac: :Ad:]
Gargamel-Azrael raises to $1.75
JohnnyScotch folds
Goldengloves93 calls $1.50
Aaron Judgement folds
*** FLOP *** [:4s: :6c: :Th:]
Goldengloves93 checks
Gargamel-Azrael bets $3
Goldengloves93 calls $3
*** TURN *** [:4s: :6c: :Th:] [:Jh:]
Goldengloves93 checks
Gargamel-Azrael bets $7
Goldengloves93 calls $7
*** RIVER *** [:4s: :6c: :Th: :Jh:] [:Ah:]
Goldengloves93 bets $24 (insta)
Gargamel-Azrael has 15 seconds left to act
Gargamel-Azrael has requested TIME
Gargamel-Azrael raises to $48
Goldengloves93 calls $24
azt egyebkent eszre sem vettem, hogy az all-inemhez meg 3$ hianyzik...
A river call feltétlen jogosnak látszik, az emelés már nem biztos. Így kívülről nézve én csak megadnám.
A kérdés az, hogy nyerhetsz-e vele több pénzt, ha emelsz a riveren.
Nagy valószínűséggel nincs semmilye, pontosabban nincs semmi értékelhető lapja, és az A riverrel csak ki akart blöffölni. Ha ez az eset áll fent, akkor nem éri meg emelni, mert úgyis eldobja, és még azt sem tudod meg, hogy milye volt.
Ha nálad jobb lapja lett (ami nem túl valószínű), akkor felesleges emelned, mert csak lehúz.
Esetleg set-et floppolt volna, vagy TJ két párja van? Vagy AJ? Ezen esetekben van csak értelme az emelésnek.
Én így átgondolva azt mondanám, hogy call.
Hacsak nem megint backdoor flush-e vagy sora lett...ááá.. mindegy. top seted van, s azt írtad, hogy amúgy is sokat nyit/emel riveren. Add meg, s persze reraise all-in, azon a 3 dolcsin semmi sem múlik :). Szerintem. Sok lapot versz meg, s igazán kevés van ami ellen rossz vagy, igaz, most akkor azok ellen nagyon :). Ha amúgy nem rossz játékos, kevés olyan lap van amivel érdemben eljöhetett idáig, de azokat szerintem vered.
Remélem ezt a partyt nem rakod be a backdoor flush rémálom saját topicodba :)
nem talalom a handhistoryt hirtelen, de azt tudom, hogy KQo-ja volt, szin nelkul... :mad:
Én is inkább a call felé hajlok.
az az igazsag, hogy en ha ezt ma jatszanam akkor sem hiszem, hogy csak callolnek. a backdoor draw-kat keptelen vagyok elhinni, de slowplayelhetett set-et, vagy behuzhatott 2-part, amit nem tud eldobni raisere riveren. bloffot meg persze eldob, -es nem latom a lapjat sem- de ha van ra esely, hogy van lapja akkor miert ne emeljek? gyakrabban lesz nala backdoor, mint 2par, set, AK barmi? ez minuszos? :confused: