Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50: top2 az egesz asztal ellen

lederman
2008. jún. 1. 4:35

NL50: top2 az egesz asztal ellen

Mit kell most tenni a turnon?

BTN: $214.80
Hero (SB): $80.40
BB: $50
UTG: $11.40
MP: $20.40
CO: $64

Pre-Flop: 5Image 6Image dealt to Hero (SB)
UTG raises to $1, MP folds, CO calls $1, BTN calls $1, Hero calls $0.75, BB calls $0.50

Flop: ($5) 4Image 5Image 6Image (5 Players)
Hero bets $3, BB calls $3, UTG folds, CO calls $3, BTN calls $3

Turn: ($17) KImage (4 Players)
Hero ??

chbowl
Válasz lederman kommentjére
2008. jún. 1. 9:35

Check. Igen gyanús, hogy mögötted hárman is csak megadták a flop betedet, ami szerintem túl kicsi volt. Még szetre nem is gyanakszom, mert azt emeléssel valszeg védték volna, de nem tartom kizártnak, hogy a szívárvány boardon valaki lassan játsza meg a flopolt sorát. A két pár erős lapnak látszik, de rendkívül sérülékeny. A turntől kezdve inkább úgy játszanám, mint full húzólapot, ezért gyakorlatilag számolhatunk úgy, hogy van 4 outod. Ha valaki nagyot hív, én dobnám, amúgy kisebb betre - pláne ha többen maratok a potban - az implied odds miatt szóba jöhet a call is.

kisrapi
Válasz lederman kommentjére
2008. jún. 1. 9:35

Nyitnék 12-14 körül, reraise-re viszont fold, ennyi ember között egy set(mondjuk azzal nem ártana floppon visszaemelni)/sor valszeg ott lapul akkor....ha csak megad valaki, és riverre blank jön, akkor check-call-t játszanék, vagy egy fél pot körüli blocking bet ízlés szerint

kanrich_
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 1. 19:06

na ez jó kérdés, engem is érdekel, mit hoztok ki! :) Hirtelen mind a checkre, mind a raise-re tudnék pár indokot mondani, viszont ez nekem is ÁLLANDÓ problémám,hogy ilyenkor mit kellene csinálni, mi lenne a valóban helyes döntés. (?????)

Terrorka
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 2. 11:33

Nekem kicsit kicsinek tűnik a flop bet, tul jo esélyt kapnak az esetleges huzokezek, ráadásul elég xar a pozicionk. Turnön én hívnék 12$ körül, reraise -ra dobnám.

Élő ügyfélszolgálat