Epiman
Válasz misirulez kommentjére
2012. aug. 8. 9:46

Igenám csak arányaiban véve air lesz nála a legritkábban.

Szerintem is többször takar egy ilyen move valami eltévedt pár, vagy draw szerű handet.

Roleks
Válasz Epiman kommentjére
2012. aug. 8. 12:11

Fishek általánosságban drawokkal TP szerű handekkel ch/c vannak. TP lehet donk is meg draw lehet mindonk/call stb. Ez ált nagyon gyenge főleg ha insta volt ilyen 2. 3.pár közepes pp nagyon ritkán TP no kicker vagy totál random air. I call flop.

1MILLION
2012. aug. 8. 14:37

szvsz a raise nagyon rossz

minden rosszabbat eldob(hat), + felszedhetett itt nagy csomo drawt ami ellen megint nem szivesen rakom be FISH ELLEN (mert minek mikor lesz jobb spot is leszedni)
egyebkent ez lehet KJ QJ TJ amit igy jatszik (fishnek ezek sb-n nuts kb) amit persze verunk de ez csak a range bizonyos %-a
en callozok (foleg mert csak minraiselt lol) es blank turnon (ertsd nem c nem K nem Q) amikor mar commited lesz berakom

csodalkozom, h senki nem stoveolta meg ki amugy

erikkke
2012. aug. 9. 2:43

jó h be raksz ilyen handet , de aki itt a raisen kivül másnon gondolkozik a kitöl és h szeretne pénzt nyerni?

vadallat
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. aug. 9. 10:39

Ismeretlenül nem muszáj ebbe bele menni, nyilván van olyan fish aki ellen boldogan 3bet/callozom v cc-zem de ismeretlenül, limp/call utáni c/r-t azért el lehet szerintem hinni. Lesznek sokkal egyértelműbb valuebet szituk ellene, ami sokkal jobb mintha ajándékozunk neki 75bb-t a limpcallolt KKja ellen és essetleg még ki is ül.

üdv, BelaKecske! bírom a válaszaidat, mindig sokat tanulunk belőle, és nem oltod le a handet postolókat. respect! thanx!

BelaKecske
Válasz vadallat kommentjére
2012. aug. 9. 10:58

üdv, BelaKecske! bírom a válaszaidat, mindig sokat tanulunk belőle, és nem oltod le a handet postolókat. respect! thanx!

köszönöm:) egyébként amit írtam tartom, nyílván fish ellen legtöbbször beraknám itt, de nem tartanám hibának a foldot sem 75bb-ért.

Élő ügyfélszolgálat