bigacsiga
Válasz babyonboard kommentjére
2011. nov. 25. 1:33

amit figyelembe kellene venned az az hogy teged hogyan lat az ellen. hogyha tight image-d van akkor a raise szornyu, hogyha loose, spewy imaged van akkor a raise kivallo.
tehat nem csak az o range-n kene gondolkodni, hanem a velt laptartomanyokon is... ezzel sokkal konnyebben talalsz valaszt a kerdesedre szerintem

yodalino
Válasz titcar kommentjére
2011. nov. 25. 1:38

hát nem lettek túl egybehangzóak a vélemények :D
Titcar: megkérdezhetem hogy a r/f-ot miért tartod itt hülyeségnek? Túl jó lesz a potodds ha pushol?

titcar
Válasz bigacsiga kommentjére
2011. nov. 25. 1:51

amit figyelembe kellene venned az az hogy teged hogyan lat az ellen. hogyha tight image-d van akkor a raise szornyu, hogyha loose, spewy imaged van akkor a raise kivallo.
tehat nem csak az o range-n kene gondolkodni, hanem a velt laptartomanyokon is... ezzel sokkal konnyebben talalsz valaszt a kerdesedre szerintem

nem nagyon hiszem, hoyg egy 50/12 ezeken gondolkodna jelen példában :)
(a felvetés amúgy jogos :) )

yodalino: akár agresszív, akár passzív az ellen, nem az igazi raise foldolni, mindkét esetben van jobb opció

babyonboard
Válasz Roleks kommentjére
2011. nov. 26. 1:26

köszi a válaszokat, ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények. nekem az első gondolatom easy stackoff volt, mondván fishel van dolgom, nincs ezen mit agyalni, de később több szempont is felmerült, főleg, ahogy beszélgettem nálam jobb játékosokkal.

Raise 10.5$ Ha callol jó vagy, ha betolja hátul leszel a legtöbb esetben. Single raised potban nem szeretnék stackért játszani vele history nélkül.

ha jól értem ez akkor r/f

Szerintem r/f a legrosszabb, az 1.,3.-hoz meg vmi +info kellene
de nem értem, miért jó szándékosan 3way partiba keveredni ezzel a lappal, ha meg eleve az volt a cél, hogy a BB random lapja ellen stackelődj TPTK-rel és fölötte (ami mondjuk csak akkor jó ötlet, ha nem tud dobni TP-t), akkor meg miért akarod flopon újraértékelni?

úgy érted tegyük be pre 17/16 utg ellen?

raise foldolni nyilván hülyeség, a többi a postflop tendenciáitól függ

és ha (valószínűleg) egy passzív fishel van dolgunk, és valueért raiselhetünk ellene, de 3betelni csak 2p+szal fog ránk? reg ellen más lenne, mert reg drawheavy boardon nem nagyon fog donk/callt játszani semmivel. szóval szerintem itt nem annyira áll fenn az a helyzet, hogy információért emelnénk.

ezt szándékosan nem írtam be, mivel sztem egy ilyen játékosnak elég a saját lapját figyelnie:) egyébként nagyon igaz.

de tisztában vagyok vele, hogy elég kevés infót adtam a handhez, és így a tökéletes line nehezen meghatározható, mivel a fishek is különböznek...

Élő ügyfélszolgálat