amit figyelembe kellene venned az az hogy teged hogyan lat az ellen. hogyha tight image-d van akkor a raise szornyu, hogyha loose, spewy imaged van akkor a raise kivallo.
tehat nem csak az o range-n kene gondolkodni, hanem a velt laptartomanyokon is... ezzel sokkal konnyebben talalsz valaszt a kerdesedre szerintem
hát nem lettek túl egybehangzóak a vélemények :D
Titcar: megkérdezhetem hogy a r/f-ot miért tartod itt hülyeségnek? Túl jó lesz a potodds ha pushol?
amit figyelembe kellene venned az az hogy teged hogyan lat az ellen. hogyha tight image-d van akkor a raise szornyu, hogyha loose, spewy imaged van akkor a raise kivallo.
tehat nem csak az o range-n kene gondolkodni, hanem a velt laptartomanyokon is... ezzel sokkal konnyebben talalsz valaszt a kerdesedre szerintem
köszi a válaszokat, ahogy látom eléggé megoszlanak a vélemények. nekem az első gondolatom easy stackoff volt, mondván fishel van dolgom, nincs ezen mit agyalni, de később több szempont is felmerült, főleg, ahogy beszélgettem nálam jobb játékosokkal.
Raise 10.5$ Ha callol jó vagy, ha betolja hátul leszel a legtöbb esetben. Single raised potban nem szeretnék stackért játszani vele history nélkül.
Szerintem r/f a legrosszabb, az 1.,3.-hoz meg vmi +info kellene
de nem értem, miért jó szándékosan 3way partiba keveredni ezzel a lappal, ha meg eleve az volt a cél, hogy a BB random lapja ellen stackelődj TPTK-rel és fölötte (ami mondjuk csak akkor jó ötlet, ha nem tud dobni TP-t), akkor meg miért akarod flopon újraértékelni?
raise foldolni nyilván hülyeség, a többi a postflop tendenciáitól függ