NL50: Trips maniakus ellen
Mi itt a legjobb lejatszas?
Az ellenfel teljesen hulye: maniakus, de inkabb csak akkor szeret emelni ha checkek voltak elotte, akkor viszont minden szemettel.
Effektiv 50$
2 folds, Maniac raises to 1, 1 fold, Hero(SB) calls 75s, BB calls
Flop: J77r kassza:3
Hero checks, BB checks, M bets 0.5, Hero raises to 3, BB folds, M raises to 6, Hero calls
Turn: 6 kassza:15
Hero checks, M bets 15, Hero??
1.kerdes: El lehet-e ezt dobni valahol(riveren pl)? Nem nagyon hiszek benne, h el leehetne, de azert szeretnem ha megerositenetek. Az ellenfelnek sikerult extrem eros line-t vennie. Es habar maniakus, nem annyira akkor szereti ezt kimutatni, ha valaki emlegetett elotte.
2. kerdes: Hogy tegyuk be a legtobb penzt? (Mert en nem hiszem, h el tudom dobni, de azert nagyon szeretnem ha megerositenetek, h ti se.)
hol játszol h nincs sajnos soha hh-d?:(.
én nem dobnám egy barom ellen... hát a pénz meg..turn push ha semmiképpen fold sztem....
persze sztem azért ezt is lehet dobni:) csak nem ellene..
hol játszol h nincs sajnos soha hh-d?:(.
én nem dobnám egy barom ellen... hát a pénz meg..turn push ha semmiképpen fold sztem....
persze sztem azért ezt is lehet dobni:) csak nem ellene..
medgypetinek ha jól tudom volt konverterje hozzá... peti?
1.kerdes: El lehet-e ezt dobni valahol(riveren pl)? Nem nagyon hiszek benne, h el leehetne, de azert szeretnem ha megerositenetek. Az ellenfelnek sikerult extrem eros line-t vennie. Es habar maniakus, nem annyira akkor szereti ezt kimutatni, ha valaki emlegetett elotte.
2. kerdes: Hogy tegyuk be a legtobb penzt? (Mert en nem hiszem, h el tudom dobni, de azert nagyon szeretnem ha megerositenetek, h ti se.)