lederman
2008. ápr. 18. 20:02

NL50: Trips maniakus ellen

Mi itt a legjobb lejatszas?
Az ellenfel teljesen hulye: maniakus, de inkabb csak akkor szeret emelni ha checkek voltak elotte, akkor viszont minden szemettel.

Effektiv 50$
2 folds, Maniac raises to 1, 1 fold, Hero(SB) calls 75s, BB calls

Flop: J77r kassza:3
Hero checks, BB checks, M bets 0.5, Hero raises to 3, BB folds, M raises to 6, Hero calls

Turn: 6 kassza:15
Hero checks, M bets 15, Hero??

1.kerdes: El lehet-e ezt dobni valahol(riveren pl)? Nem nagyon hiszek benne, h el leehetne, de azert szeretnem ha megerositenetek. Az ellenfelnek sikerult extrem eros line-t vennie. Es habar maniakus, nem annyira akkor szereti ezt kimutatni, ha valaki emlegetett elotte.
2. kerdes: Hogy tegyuk be a legtobb penzt? (Mert en nem hiszem, h el tudom dobni, de azert nagyon szeretnem ha megerositenetek, h ti se.)

Agostini
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 18. 20:06

hol játszol h nincs sajnos soha hh-d?:(.

én nem dobnám egy barom ellen... hát a pénz meg..turn push ha semmiképpen fold sztem....

persze sztem azért ezt is lehet dobni:) csak nem ellene..

lederman
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 18. 20:12

hol játszol h nincs sajnos soha hh-d?:(.

én nem dobnám egy barom ellen... hát a pénz meg..turn push ha semmiképpen fold sztem....

persze sztem azért ezt is lehet dobni:) csak nem ellene..

Caken... es ahhoz ugye nincs konverter.
Igen a turn push az egyik opcio (akkor J ellen jatszunk), a masik, szerintem, a call, majd gyenge nyitas a riveren (hiszen ezzel megadjuk neki az opciot, h bloffoljon a rivern, es a Jet sem hagyjuk, h bedobja.)

Agostini
2008. ápr. 18. 21:08

medgypetinek ha jól tudom volt konverterje hozzá... peti?

kanrich_
2008. ápr. 18. 21:43

1.kerdes: El lehet-e ezt dobni valahol(riveren pl)? Nem nagyon hiszek benne, h el leehetne, de azert szeretnem ha megerositenetek. Az ellenfelnek sikerult extrem eros line-t vennie. Es habar maniakus, nem annyira akkor szereti ezt kimutatni, ha valaki emlegetett elotte.
2. kerdes: Hogy tegyuk be a legtobb penzt? (Mert en nem hiszem, h el tudom dobni, de azert nagyon szeretnem ha megerositenetek, h ti se.)

1, Szerintem egy maniac ellen ezt nem lehet eldobni. De a megállapítás jó, hiába emelget a maniac világba, azért a turn után a nagy emeléseket általában már csak jó lappal nyomatja. Pont ez a megtévesztő benne. De olyan széles a range az ellenfélnek, hogy egy tercet ellene szerintem lehetetlen dobni. lehet nála erős top pár, vagy vmilyen kézbepár is, ezeket ő nem fogja eldobni. Persze lehet nála 7-es is nagyobb kickerrel, vagy vmilyen full, de ezt be kell vállalni.

2, Szerintem a legjobb talán az ilyen ellen az, amit csináltál, engedted hívni a turn-ön. Aztán az már, hogy a turn-nél c/r, majd river bet, vagy check/call majd bet river, az már nálam a változatosság kérdése csupán.

Élő ügyfélszolgálat