NL50 TT river c/f ?
Kicsit bizonytalan vagyok a hand kapcsán, ugyan csodás potoddsunk van, de iszonyú büdös valuebet szaga van az ellen river betjének, plusz semmi oka feltételezni hogy én ezen a riveren dobni fogok.
Sajnos sizeing note-om nincs róla, de már a turn potbet is elég fura (ha sima float, miért blöfföl ekkorát?), lehet már itt meg kéne válnom a lapomtól?
Így a post közben jutnak eszembe bizonyos gondolatok, ezeket most a teljesség igény nélkül leírom. pl:
-ha A magassal floatol, annak SD értéke van, és arra nem számíthat hogy jobbat dobok turn-on.
-Ha pp-je van az itt kb = A high. Szoval ezekkel nincs értelme a turn betnek.
-Ha valami FD-vel floatolt, akkor riverre lett SD értéke, iszonyú thin lenne (szerintem) azt itt vbetelni.
Marad a kérdés: létezik itt pure bluff, ha igen van e elég?
Kérdés2: megfontolható részemről a turn fold?
Kérdés3: Megfontolható e részemrő egy turn valuebet, ha felteszem hogy párt vagy FD-t itt nem dob?
kérdés4: frankó a gondolatmenetem vagy tévúton járok? :)
plusz egy már-már égően amatőr kérdés: a call open ugye azt jelenti, hogy a pre emelést hány %-ban callolja elsőként villain?
BTN: $89.64 Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
SB: $51.98
BB: $52.38
UTG: $17.96
Hero (CO): $54.83
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with T T
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.50, BTN calls $2.50, 3 folds
Flop: ($6.25) K 4 K (2 players)
Hero bets $3.25, BTN calls $3.25
Turn: ($12.75) 7 (2 players)
Hero checks, BTN bets $12.75, Hero calls $12.75
River: ($38.25) 7 (2 players)
Hero checks, BTN bets $12.00, Hero folds
Final Pot: $38.25
BTN wins $12.00
(Rake: $1.91)
a flop cbet elég kontraproduktív totál wawb szituban. ha valahol valuet akarsz nyerni, az lehet a turn vagy a river is. 3 utca úgysincs benne, ezért kb. sosem cbetelném ezt a flopot. inkább check/call-ra rendezkednék be. szerintem az standard, főleg hogy 50% a betflopvsmissedcbet statja.
Miért ilyen kicsi a cbet?
Zoli: értem, köszönöm!
Mikki: azért ilyen kicsi a cbet mert a flopot dry-nak tituláltam, és dry flopokon standard 1/2 - 2/3 pot között szoktam cbetelni, igaz van kint egy FD így mehett volna nagyobbra a sizeing