NL50 turn set vs. minraise?
***** Hand History for Game 1417634433 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, November 06, 03:38:58 ET 2008
Table Azeri (max 6) (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: zo money ( $46.35 USD )
Seat 2: peterpanic ( $51.45 USD )
Seat 3: boozer123 ( $78.83 USD )
Seat 4: joe72 ( $63.24 USD )
Seat 5: Chazzz ( $49.00 USD )
Seat 6: Buckeye Daddy ( $34.65 USD )
Buckeye Daddy posts small blind [$0.25 USD].
zo money posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpanic [ Jh Js ]
peterpanic raises [$1.75 USD]
boozer123 calls [$1.75 USD]
joe72 folds
Chazzz folds
Buckeye Daddy calls [$1.50 USD]
zo money folds
** Dealing Flop ** [ Td, 7c, Ad ]
Buckeye Daddy checks
peterpanic checks
boozer123 checks
** Dealing Turn ** [ Jc ]
Buckeye Daddy checks
peterpanic bets [$5.50 USD]
boozer123 calls [$5.50 USD]
Buckeye Daddy raises [$11.00 USD]
peterpanic ??
az ellen 29/10/ 63 hand alapján-
turn agg: 62% (flop: 20%)
3bet: 0%
turn checkraise: 67% (3-ból)
na itt mivan?:)
ugye FD-vel valszeg nem minraiselne itt, viszont a másik fickó simán lehet FDn, ott lehet a slowplayelt alacsonyabb set, esetleg a kétpár (bár ezt a turn minraiset két emberbe inkább nut csinálja - KQ)...
szerintetek?
Érdekes dolgok ezek a minrajzok turn-ön, nekem is sok gondot tudnak okozni általában. Tapasztalataim szerint a két emberbe minraise-elt történetek nem igazán a dobatásról szólnak. kétféle húzó is kiegészülhetett. Egy laza megadó 89-et is tarthat preflop emelés után. KQ is kiegészülhetett. De ezek a flop check/call, turn C/minR féle dolgok pl. nálam iPoker-nél már szinte mindíg set. Sok esetben az Ászos flopon eljátszák a nagy semmit, és aztán bármire minrajz, mert akkor majd jól behúzza a TPTK-mat.
Ha elég stat van, és az ember minden kiegészült húzóját így játsza akkor gáz, ha dobni nem akarok, akkor sok esetben visszatolnám az ollét. Aztán ha gáz van még simán bővülhet is fullra.
Sok esetben alacsonyabb set lesz, de hát néha ki kell fizetni a bővülő húzókat is.
Szerintem lehet nála Acxc, Txcxc, AJ, AT, TJ, 77, néha bármilyen fd és persze sor vagy nagyobb szet is. Én tönkremennék.
Nálam sima call. 2 ellen leginkább nut-al mini check/raiselnek, de lehet 89 is.
a call nálam nem opció, kiváló oddsot adunk mindenféle huzónak , és nem akarjuk 3 waybe szerintem ezt a rivert látni...
nálam reraise/push
ez símán lehet kisebb set vagy 2 pár is
a call nálam nem opció, kiváló oddsot adunk mindenféle huzónak , és nem akarjuk 3 waybe szerintem ezt a rivert látni...
nálam reraise/push
ez símán lehet kisebb set vagy 2 pár is