Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 vakcsatában TPNK monoton flopon.

peterpanic
2008. aug. 26. 21:58

NL50 vakcsatában TPNK monoton flopon.

***** Hand History for Game 7326895101 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, August 26, 06:19:15 ET 2008
Table Table 164615 (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 3: brendelman1 ( $116.11 USD )
Seat 4: KabulExpress ( $54.03 USD )
Seat 5: ploper_ ( $50.00 USD )
Seat 6: saggy76111 ( $0.00 USD )
Seat 1: asciihero ( $50.00 USD )
Seat 2: alexandra172 ( $19.72 USD )
ploper_ posts small blind [$0.25 USD].
asciihero posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to asciihero [ Ad 4d ]
alexandra172 folds
brendelman1 folds
KabulExpress folds
ploper_ raises [$1.75 USD]
asciihero calls [$1.50 USD]
** Dealing Flop ** [ 5c, Tc, Ac ]
ploper_ bets [$3.00 USD]
asciihero calls [$3.00 USD]
** Dealing Turn ** [ 7s ]
ploper_ bets [$8.00 USD]
asciihero calls [$8.00 USD]
** Dealing River ** [ 8h ]
ploper_ bets [$20.00 USD]
asciihero calls [$20.00 USD]

a fickó statjai 32/25/3, a cbetje csak 58% turn cbet 60%, 280 hand alapján.
nah nekem már a preflop gyanús volt ez a 2 dollár, ugye a standard 1.5, most vagy monstere vagy vagy semmi (én az utóbbira tippeltem:).

na jött a flop, ami valójában nekem egészen jó, mert rengeteg valuet kiszedhetek egy agresszívan játszott FD-ből... a fickó cbetel, ugye ez standard.
én csak megadom, a terv az volt, hogyha nem jön a flöss, véggicallozom.
turnon beleemel megint 3/4 pot körülit, itt még mindig benne lehet a rangében a TP, ami ugye nekem elég gáz, de egylapos flushdrawt is játszhat így, sőt, totál blöff is simán lehetséges, tekintve hogy a flop call után valszeg FD-re tesz default.
riveren jön egy 8-as, amivel nem változik semmi, ő pedig belenyit egy rohadt nagyot megint.
ha ásza lenne, check/callra kellene játszania, ugye hátha rátolom bustedFD-vel, sok value nincsen itt akár egy AK megemelésében sem.
szóval itt leszűkítethető a range-dzse kb. nutra (flöss v. set mondjuk) v. semmire.

mit szóltok, pf direkt csak calloztam, nem dobott 3betre soha.
turn fold? river fold? flop fold? turn reraise amikor nem jött a flöss?

köszi.

kisrapi
Válasz peterpanic kommentjére
2008. aug. 26. 22:31

Image-ét tekintve szvsz jó a lejátszás, gyengébb kezekből így szeded ki a legtöbb value-t. Turn reraisesel az a bajom, hogy ha megadja/rádtolja meg vagy lőve...és az egész stacked fel kell tenni....akkor már inkább flop reraise, és reménykedni a parti gyors lezárásában....

kanrich_
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 27. 2:32

A csávó azért a statokból ítélve nem totál hülye, nem? Szerintetek egy ászos floppon value beteli a rivert is egy olyan lappal, ami rosszabb, mint a miénk?

peterpanic
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 27. 3:43

riveren dobnád? milyen lapot reprezentál az ellen?
szerintem vagy semmit (ezek között ugye a busted egylapos FD), vagy nutot (flöss, set).

szerinted lehet nála AK/AQ is? Ax kétpár?
természetesen nem valuebetel rosszabb lappal (valszeg), de a range-dzse mekkora része lesz blöff, megéri callolni?

én úgy gondolom, elrontottam valahol, de nem vagyok teljesen biztos, hogy riveren.

jah kihagytam, overall steal 57%, SB steal 24%!!!

beteszem majd a végét is, lesz itt csodálkozás ám:D

kisrapi
Válasz peterpanic kommentjére
2008. aug. 27. 7:44

A gondolatmenet sztem teljesen jó, határeset lapjaival valszeg check-callozna riveren ha téged FDre tesz, márpedig a játékod alapján elég hihető az FD nálad. Vagy air v. monster, vagy felezel valami kis Axel:D

Terrorka
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 27. 7:50

Én pre flop visszaemelnék 1 ilyenre, de legkésőbb a flopon és egyből kiderül van -e nála vmi. a vakcsatákat agresziven kell megjáccani szerintem. a callal 2 probléma is van, 1 lejavulhat 2. a pot miatt nem fogod eldobni.

Élő ügyfélszolgálat