NL50: Value-bet vs call?
Az ellenféllel már együtt játszottam egy ideje, és nem vettem észre semmi nagyon különöset a játékán (volt egy nagyon rosszul megjátszott flushdrawja: CS ellen cbet-ch/c(pot nagyságú emelést!)-bet all-in (egy potcommitted CS ellen)).
Szerintem itt összesen csak a 87, J8 kezeknek van értelme. Egyszerűen nem tudok elképzelni mást. Talán A8,K8 Q8,22,77,T9 de ezek mindegyike nagyon-nagyon furcsán van megjátszva ezzel a nagy river ch/r-zel.
Habár 87-, J8-nak látom csak értelmét, mégis hibásnak érezném kihagyni a valuebetet. Szerintetek?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
MP ($53.10)
CO ($50)
Button ($41.75)
SB ($59.75)
Hero ($59.35)
UTG ($72.10)
Preflop: Hero is BB with 8, 2.
4 folds, SB completes, Hero checks.
Flop: ($1) 2, 8, 8 (2 players)
SB checks, Hero checks.
Turn: ($1) 7 (2 players)
SB checks, Hero bets $1, SB calls $1.
River: ($3) J (2 players)
SB checks, Hero bets $1.9, SB raises to $8.75,Hero??
Dobni semmiképp se dobd :))))
Sajnos én is szívtam már így be. Value bet alatt mit értesz? reraise?
A flopon nem biztos, hogy chekkelned kellett volna, bár igaz floppolt fullal nem túl jó elvinni csak a vakokat se.
Kíváncsi leszek az eredményre :)
Én ezzel visszaemelnék, és az arra történő esetleges emelést minimum megadnám.
Call, a megjátszás sztem jó volt idáig. Vissza már nem emelnék, de a dobáson sem gondolkoznék egy pillanatig se.
Hát én nem bírtam megállni, h visszaemeljek. De már akkor is hibának tartottam a dolgot. Az az érzés bújkált bennem, h ha nem emelek, értéket hagyok az asztalon. Ennek ellenére a józan eszem azt mondta, h nem szabadna emelnem.
Sokszor megesett velem már, h emeltem vagy calloltam, és közben éreztem, h ez helytelen, és józanul végiggondolva tiszta sor volt, h ez helytelen. Most azonban bármennyire is azt gondoltam, h tartani kéne, valami azt súgta emelj vissza.
Emiatt a kettősség miatt tettem be a partit. Vajon a megérzésem "észrevett" valamit, amit a józan eszem nem, vagy ez tényleg egy megérzés volt.
Szóval reraise kb. 20ig, ellen call, mutat T9s...
Királyság :)))
Flop check szerintem boven belefer, riveren emelnek es all-inre sem dobnam...