Gondolkodtam, hogy nem lehet e nála set amivel trükközik...de akárhogy is, ez mindenképp dobás. Nem jó spot neki a floatra, ill. tényleg olcsóbban is blöffölhetne ha mégis floatra adja a fejét. Sztm valamilyen nut flushe van és azért betel ekkorát mert esetleg neki van olyan noteja rólad h overbetet callolsz catchként. Fold.
Ja...sztm jó a ch riveren. Viszonylag sokszor raiselne floppon itt setekkel (amikből ugye nyernénk kis valuet a river bettel)--->kevesebb a set a rangeében.
GL
Gondolkodtam, hogy nem lehet e nála set amivel trükközik
Sztm valamilyen nut flushe van és azért betel ekkorát mert esetleg neki van olyan noteja rólad h overbetet callolsz catchként.
kevesebb a set a rangeében.
sztem itt riverre eléggé elgyengül a ranged és emiatt elégszer fog blöffölni ahhoz, hogy calloljunk.
Tag enemy inkább betelné Fon a húzóit, setjeit. Ha leesik a sora Tön azt ott betelné.
A flushdrawt eldobná a T emelésre. Nem nagyon tudok értelmes handet a kezébe adni.
A R overbet ai Sd képes kézzel nem ésszerű, nut flush lehet talán nála de inkább air.
Tény, hogy elég drága megnézni, de mivel sokat játszotok együtt én callolnám.
Na akkor az én gondolataim:
Hand közben: Alapvetően van egy olyan szabályom, hogy NL30-NL50 regek ha idióta line-t használnak, vagy nagy sizeal overbetelenek, akkor az nagyon gyakran vaule, és különösebb info nélkül foldolok. Mivel itt nem volt specifikus információm, ezt meg lehetett volna tenni de:
Nagyon sok minden mutatott abba az irányba, hogy ez blöff. Villain szemében nem lehet nálam air, mert az ultimate 3barrel kártyát kaptam, amit nagyjából mindig betelnék, illetve nem lehet nálam flush, mert az ő range-e 90%-ban itt bluffcatcherré szelídül, amit boldogan mögémcheckel, így a flushöket is mindig betelném. Szóval a range-em így, hogy alapból UTG opener voltam, nagyjából jól behatárolható overpárok, A8s, illetve setek, amikkel befostam a fluskártyától. Mivel ebből elég sokkal c/c-olhatok egy normál betre(de overbetre dobnom kell), így nagyon áll amit qwerty leírt. A precived range-em ellen nem igazán stimmel ez a betsize vauleból.
Az ő range relatíve kevés K flusht tartalmazhat. A coldcall range-ében egyetlen olyan Kxhh sincs, ami + equityt kapott volna turnön, illetve lenne sd értéke. Marad az, hogy dubblefloatolt vele, amit szerintem ritkán fog megtenni K high fd-vel. Inkább raiseli turnön pláne, hogy elég sokat lövöm rivert is.
Ezen elgondolások alapján calloltam, és nyertem 68cc ellen.
Néhány dolog amit az utólagos elemzésben gondoltam végig:
Alapvetően, ha okos villain felismeri, hogy itt kb az összes flush= K high flush. Szóval ugyan azt a betsize-t használhatja mindegyikkel. Persze alapvetően sokkal kisebb freq-el szokták overbetelni a nem nutty handjeiket, de itt ha jó handreader, simán átláthatja ezt. Erre nem gondoltam live, és kicsit neccesebb a call, de ez +1 level, amit nem feltétlenül kell belevinnünk komolyabb info nélkül.
Néhány dolog amit az utólagos elemzésben gondoltam végig:
Alapvetően, ha okos villain felismeri, hogy itt kb az összes flush= K high flush. Szóval ugyan azt a betsize-t használhatja mindegyikkel. Persze alapvetően sokkal kisebb freq-el szokták overbetelni a nem nutty handjeiket, de itt ha jó handreader, simán átláthatja ezt. Erre nem gondoltam live, és kicsit neccesebb a call, de ez +1 level, amit nem feltétlenül kell belevinnünk komolyabb info nélkül.
összes 2pár, vagy jobb hand = K high flush ebben a handben, mert a range-ed általában 1-pár.
+1 callhoz: ha lejott a szine, akkor miért nem value? - mivel 2x barrelezted, 100%, hogy van valamid, tehát amint csekkelsz, vszínűleg callolsz riveren..
mehet neki a note.. :)
... és nem ez az ideális value-sizing hero perceived range-e ellen, ezért én callolnám.
és pont. Szerintem ez elég indok hogy callozzunk az adott villian ellen.
egyébként mi az a leggyengébb made hand amivel itt calloznátok?