A 8X oop, pot-pot-pot ennyire kemény FR-en? Én csak két dolgot tennék hozzá: felejtsd el az FR-t illetve settel broke-olj (főleg egy 2-3%-os 3bet range ellen), amint lehetőséged van (jelen esetben én turn-ön tettem volna ezt meg).
Ha pedig mégis így, akkor riveren be lennék tojva, eddig 35-öt pakoltál be, most meg 75-öt kéne, de már túl sok minden agyonver. Én dobnám.
A 8X oop, pot-pot-pot ennyire kemény FR-en? Én csak két dolgot tennék hozzá: felejtsd el az FR-t illetve settel broke-olj (főleg egy 2-3%-os 3bet range ellen), amint lehetőséged van (jelen esetben én turn-ön tettem volna ezt meg).
Ha pedig mégis így, akkor riveren be lennék tojva, eddig 35-öt pakoltál be, most meg 75-öt kéne, de már túl sok minden agyonver. Én dobnám.
Az ellenfél számai alapján, no meg, hogy zoom pokerről van szó, nagyon gyanús, hogy itt bajban vagyunk. Azért nehéz dobás.
Amúgy én is visszatoltam volna a flopon, ha ott nem potot betel.
deepen ez sokkal inkább raise flopon, mint call.
deepen ez sokkal inkább raise flopon, mint call.
muszáj, ha már a pre játék megtörtént.
pokeres aranyköpés is kell néha
:)
Ilyen flopon ~220bb deepen egyébként is jó move sok mindennel raiselni, nem fogunk csak nagyon erős handet reppelni, szóval semmi értelme a slowplaynek. Simán callozhat AA, AK is.
Szerintem rosszul van megjátszva, river így elég egyértelmű fold.
Ilyen flopon ~220bb deepen egyébként is jó move sok mindennel raiselni, nem fogunk csak nagyon erős handet reppelni, szóval semmi értelme a slowplaynek. Simán callozhat AA, AK is.
Szerintem rosszul van megjátszva, river így elég egyértelmű fold.
Nálam is felmerül a visszaemelés floppon vagy törnön. Ahogyan te játszottad, a törn betet én is adom, de a river overbetre egyértelmű dobás. Amivel így játszik riveren az KK és AKs. AA-val és AKo-val sem lenne sok értelme itt overbetelni. 3 utca blöfföt meg kizárnám.