Flush67
Válasz mlnrrbrt kommentjére
2013. jún. 5. 12:21

A 8X oop, pot-pot-pot ennyire kemény FR-en? Én csak két dolgot tennék hozzá: felejtsd el az FR-t illetve settel broke-olj (főleg egy 2-3%-os 3bet range ellen), amint lehetőséged van (jelen esetben én turn-ön tettem volna ezt meg).
Ha pedig mégis így, akkor riveren be lennék tojva, eddig 35-öt pakoltál be, most meg 75-öt kéne, de már túl sok minden agyonver. Én dobnám.

mlnrrbrt
Válasz Flush67 kommentjére
2013. jún. 5. 13:04

A 8X oop, pot-pot-pot ennyire kemény FR-en? Én csak két dolgot tennék hozzá: felejtsd el az FR-t illetve settel broke-olj (főleg egy 2-3%-os 3bet range ellen), amint lehetőséged van (jelen esetben én turn-ön tettem volna ezt meg).
Ha pedig mégis így, akkor riveren be lennék tojva, eddig 35-öt pakoltál be, most meg 75-öt kéne, de már túl sok minden agyonver. Én dobnám.

Settel tönkremegyek ezzel nincs probléma, meg ugye elvégre azért adtuk meg a 3betet, hogy settet flopoljunk, ha nem potot betel valszeg már flopon raiselem, de ezekkel a pot betekkel teljesen elbizonytalanított, főleg riveren.

want2push
2013. jún. 5. 14:27

Az ellenfél számai alapján, no meg, hogy zoom pokerről van szó, nagyon gyanús, hogy itt bajban vagyunk. Azért nehéz dobás.

Amúgy én is visszatoltam volna a flopon, ha ott nem potot betel.

Romsy
2013. jún. 5. 15:29

deepen ez sokkal inkább raise flopon, mint call.

mlnrrbrt
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 5. 15:34

deepen ez sokkal inkább raise flopon, mint call.

És ha 3betel minket akkor bepakoljuk a 200bb-t flopon?

Romsy
2013. jún. 5. 15:42

muszáj, ha már a pre játék megtörtént.

kacorkiraly
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. jún. 5. 15:45

pokeres aranyköpés is kell néha

:)

Corey
2013. jún. 5. 18:12

Ilyen flopon ~220bb deepen egyébként is jó move sok mindennel raiselni, nem fogunk csak nagyon erős handet reppelni, szóval semmi értelme a slowplaynek. Simán callozhat AA, AK is.
Szerintem rosszul van megjátszva, river így elég egyértelmű fold.

mlnrrbrt
Válasz Corey kommentjére
2013. jún. 6. 8:45

Ilyen flopon ~220bb deepen egyébként is jó move sok mindennel raiselni, nem fogunk csak nagyon erős handet reppelni, szóval semmi értelme a slowplaynek. Simán callozhat AA, AK is.
Szerintem rosszul van megjátszva, river így elég egyértelmű fold.

Nem akart ez slowplay lenni, turn betnél már úgy éreztem verve vagyok, majd riveren csak rábeszéltem magam a callra és KKt mutattott. :o

thomyca
2013. jún. 9. 17:28

Nálam is felmerül a visszaemelés floppon vagy törnön. Ahogyan te játszottad, a törn betet én is adom, de a river overbetre egyértelmű dobás. Amivel így játszik riveren az KK és AKs. AA-val és AKo-val sem lenne sok értelme itt overbetelni. 3 utca blöfföt meg kizárnám.

Élő ügyfélszolgálat