hívni kéne h megpróbálj QQ-t dobatni ha így játszaná. ha adná riveren már nincsen velue. ha rád emel dobnám
blöffből nem igazán jó a turn bet, csak ha van value v rátolja rosszabb. ezen gondolkodok 1 napja amúgy, talán elhiszem h jobb a cc:)
így játszva cc tökéletes, rengeteg marhasággal callolnak ilyen deep-en 4betet, Aval meg nem is valuebetel csomó playa 2 utcát v még turn se.
hívni kéne h megpróbálj QQ-t dobatni ha így játszaná. ha adná riveren már nincsen velue. ha rád emel dobnám
tényleg, akkor ezt elnéztem.
fogalmam sincs h mi a jó játék. könnyen lehet nála QQ AK. sztem check és feladni ha akciózik, de a bet 13 is jó lehet bár arra QQ még lehet callolna és river dobna. ill A-t sosem dob lehet még nála QQ ami ver, a többi lapja ellen lehet riverig check menne akkor nem érdemes folytatni.
nagyobb cbet sztem jobb mert flopon kell döntenie a stackjéről ill turn pusholhatsz ha csak adja.
így pedig azt az iluziót kelti h turn még dobhat.
nagyobb cbet sztem jobb mert flopon kell döntenie a stackjéről ill turn pusholhatsz ha csak adja.
így pedig azt az iluziót kelti h turn még dobhat.
nagyobb cbet után mi ellen szeretnél pusholni blank turnnon?
rengeteg marhasággal callolnak ilyen deep-en 4betet
roleksel értek egyet inkább a range-ét illetően utólag, valszeg sokkal kevesebb pp-t 3betel mint sc-t meg suided bármit. a két bet ilyen deep túl erős is amúgy, de még ha 99-TT callol is, akkor is annyi marhasággal floatolhatja ezt a floppot, hogy jobban járunk szerintem a cc-vel vagy a pici/bet call-al.
igazad van belakecske jó ez a cbet size, csak még egy másik parti volt a fejemben ahol 4bet potban voltunk alacsony flopon és már ott elreontottam h nagyobbat kellet volna cbetelni. de ez teljesen más helyzet plusz a lapok is ott KK itt JJ.