Kicsit zavar, hogy ilyen kevés eddig a hsz, mert nem gondolom, hogy ez annyira egyértelmű...
Máskor kis millió szokott lenni, standard-nak mondható hand-eknél, itt meg nem jutunk szerintem egyről a kettőre, pedig jó lenne,és még csak nem cooler partiról van szó. Engem is nagyon érdekel,ahogy frenky-t is,hogy lássak bizonyos hibákat a gondolatmenetemet illetően a későbbiekre nézve.
átgondolva turn fold a legjobb megoldás itt. nem egy őrült playa a statok alapján, és a range-ét itt inkább a value mint a blöff oldalon érzem erősebbnek...
egyébként calloltam, majd a blank river c/f lett a vége (insta AI ment)
hát tegyük fel ezekkel callolja a preflop UTG raiset:
QQ-88,66,AQs-ATs,KTs+,QTs+,JTs,T9s,98s,87s,76s,65s
ez 7% bár érzésem szerint picit laza és feszesebben játszhat vs. UTG.
Raise CB: 12% call CB 38% a statja. együtt az 50%. ez a range 57%-a a preflop rangenek:
QQ-JJ,AQs-ATs,KTs+,QTs+,JTs,T9s
Raise CB: JJ,T9s (balanceolás végett)
Call CB: QQ, AQs-ATs, KTs+, QTs+, JTs
Turnön: tegyük fel valueból és semibluffból emel rád: QQ, KTs, QTs+, JTs
az ellen: 48%od van. nekem rossz dobásnak tünik. Ha egyáltalán nem balanceol és csak valuenak érzed az emelését:
vs. QQ,KTs,QJs : 29%
vs. QQ-JJ,KTs,QJs :22%
akkor nyilván jó a dobás :) végül is a readelésröl szól a póker :P
Turnön: tegyük fel valueból és semibluffból emel rád: QQ, KTs, QTs+, JTs
az ellen: 48%od van. nekem rossz dobásnak tünik. Ha egyáltalán nem balanceol és csak valuenak érzed az emelését:
vs. QQ,KTs,QJs : 29%
vs. QQ-JJ,KTs,QJs :22%
akkor nyilván jó a dobás :) végül is a readelésröl szól a póker :P
Ok akkor leírom a véleményemet EQ alátámasztva:
Amennyiben hibát találtok,kérlek jelezzétek:
Pre látjuk, hogy kb 7% a ccal range, és 5% 3betel, ez a gondolatom szerint szűkebb lesz UTG ellen.
Szóval a flopra érkező ranget így tudnám belőni kicsit tágabbra vettem akár lehet szűkíteni is
QQ-88, 66, AQs-ATs, KTs+, QTs+, JTs, AQo-AJo, KJo+, QJo
Floppon ezen renge ellen jól állunk szal teljesen standard a cbet értékért.
Turn
Látjuk hogy floppon tud dobni(50%) ezért szűkíthetjük a turn ranget illetve meglátásom az, hogy a szettjeivel is ezen a floppon csak callozna (QQ,JJ én is csak calloznék) így turn range:
QQ-JJ,AQs,KQs,KTs,QJs,AQo,KQo,KTo,QJo ez kb egy 5% range ami ellen továbbra is jól állunk (62/38) így tudunk értékért barellezni.
Látjuk, hogy turnön is képes dobni és az AF sem kiugróan magas így a raise range értékért:
QQ,JJ,KTo,KTs = 2%
félblöffből, blöffből:
AdQd, KdQd, QdJd, AdQh, KsQh, QhJd, QhJs, QhJc= 0,77%
A turn range ellen 35% EQ-vel rendelkezünk.
Szerintem a fentiek alapján el lehet dönteni ki milyen move-ot választ.
GL!
Fránya GTO... :D
Amúgy okés, annyi hogy UTG ellen nem feltétlenül fog sokkal kevesebbet callozni inkább a call range lesz másabb, pl: AJo KJo JQo lapokat nyugodtan kiveheted és egy csomó SC-t + minden PP-t berakhatsz helyette.
Mi az a gto? Mert nekem kapásból Onizuka ugrik be, de gyanítom te nem arra gondolsz.
Game Theory Optimal
just call
elég szar h ilyen kicsitek beteltünk, +sor nálunk nem igen lesz, nála sem sok, de ettől még könnyen blöffbefordulhat akármivel amivel flop-on callozott, hiába tűnik feszesnek FR ez nem feltétlen jelent nitet, főleg postflop, ez a range-ünk teteje kb, (QQ-JJ-77) szóval néha meg lehet adni(és akkor river is call legtöbbször), így hogy ilyen kicsiket beteltünk, én számítanék tőle blöffökre, ha normálisat hívsz akkor nálam fold itt