Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50FR-AA 220bb deep-en 3bet potban wtf?

Gabbbbb
Válasz mese kommentjére
2011. jún. 13. 23:16

miért kellene slowplayelnie? egyértelmű mi van nálunk, és Te is kifizetnéd. nem nagyon van rosszabb lap amit verünk, nem tudom megéri-e rátolni. szűk a range, vagy nagyon erős vagy semmilye nincs. így deepen eldobnám!

szerintem nem egyértelmű, hogy mi van nálunk, max, hogy mit reppelünk:), illetve nem lebecsülve az ellenfelet, de szerintem nem sokkal lát tovább a saját lapjánál. és ha itt rögtön feladjuk, akkor mi értelme a cbetünknek, ha 15%-ban (flop cr) azonnal dobunk raise-re? vagy miért 3beteltük, ha ilyen flopon bet/foldolni fogunk? ehhez túl erős a kezünk.

látok még egy járható utat. mivel 15%-ban checkraisel, így nagyon gyenge lesz a cr-elő range-e, így szerintem mivel minden utcán agró is, ilyen száraz boardon szóbajöhetne a flop bet/call, turn call, river call (vagy push) is.

update: szerintem nem egyértelmű, hogy mi van nálunk, max számunkra az, hogy mit reppelünk:)

mese
Válasz Gabbbbb kommentjére
2011. jún. 14. 11:59

én eddig még csak nagyon aggromonkeynál láttam olyan lapot, amivel 220bb deepen TP-vel tönkremenne. nála sem gondolom, hogy erre képes lenne, hisz nem tudhatja képesek vagyunk-e eldobni az OP-t. így szerintem jobb nálunk!

kocka21
Válasz mese kommentjére
2011. jún. 14. 12:41

Sima dobás. Megkockáztatom, hogy már flopon, de legkésőbb turn-ön mindenképpen eldobnám. Pre callolhatott egészen nyugodtan bármilyen pockettel, mert bőven megvolt az oddsza. Az igazából mindegy is, hogy ezzel a matematikai háttérrel ő tisztában van-e, a lényeg, hogy ilyen boardon AA-val tönkremenni 200bb deepen ugyanúgy hiba, mint sima emelt potban 100bb deepen.

Tecca
Válasz kocka21 kommentjére
2011. jún. 14. 13:00

Sima dobás. Megkockáztatom, hogy már flopon, de legkésőbb turn-ön mindenképpen eldobnám.

Flop fold az szép dolog. Nem sok Giggy-t nézhettél. Inkább ne játssz deepen :)

Call turn, fold river az én játékom. 2:1-hez simán el lehet dobni riveren, ahol már tp nem megy allin. Viszont a szetek folyamatos vizionálása nem tesz jót a winratenek.
Akkor lehet dobás, ha kicsi a 3bet rangeünk mp2-ből. a 3x raise semmiképp nem tetszik, bár nem értek fr-hez.

kocka21
Válasz Tecca kommentjére
2011. jún. 14. 13:03

Flop fold az szép dolog. Nem sok Giggy-t nézhettél. Inkább ne játssz deepen :)

Call turn, fold river az én játékom. 2:1-hez simán el lehet dobni riveren, ahol már tp nem megy allin. Viszont a szetek folyamatos vizionálása nem tesz jót a winratenek.
Akkor lehet dobás, ha kicsi a 3bet rangeünk mp2-ből. a 3x raise semmiképp nem tetszik, bár nem értek fr-hez.

A leosztás NL50-en történt, egy nem túl acélos ellenfél ellen. A standard megoldás jobb itt szerintem.

Zsoltika01
Válasz kocka21 kommentjére
2011. jún. 14. 14:46

Köszönöm a segítséget mindenkinek,turn-ön eldobtam. :)

Élő ügyfélszolgálat