Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50FR-AK-al gondban a turnön

medgypeti
2008. nov. 15. 1:04

NL50FR-AK-al gondban a turnön

$0.25/$0.5 No Limit Holdem
10 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG jedrol 75 ($33.96)
UTG+1 DerJakob ($41.99)
UTG+2 GetUreMoney ($52.92)
MP1 lastimendr ($49.50)
MP2 IchaBoocha ($49.25)
MP3 donkdoktor ($67.91)
CO iiMaestro ($50.65)
BTN xav666x ($5.16)
SB rus548 ($49.50)
BB Hero ($50.00)

Pre-flop: ($0.75, 10 players) Hero is BB :As: :Kc:
4 folds, IchaBoocha raises to $1.75, donkdoktor calls $1.75, 3 folds, Hero raises to $6.75, IchaBoocha calls $5, donkdoktor folds

Flop: :7h: :6s: :Jc: ($15.50, 2 players)
Hero bets $10, IchaBoocha calls $10

Turn: :Kh: ($35.50, 2 players)
Hero ???

Az emberkéről nincs info, mivel a HUD még nem jelent meg, mert ez volt az első leosztás ezen az asztalon.Viszont úgy emlékeztem, hogy kicsit jobb játékos, nem totál fish.PF 3betet lehet hogy kicsit nagyobbra kellett volna, mondjuk 8-ig...Szóval mit tegyen Hero?

darklol
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 15. 1:08

én egy picit nagyobbat 3 betelnek preflop mivel oop leszel ahogy látom és van 1 caller is

nálam a turn check

1. ha emel akkor reraise allin
2. ha checkel mehet a thin valuebet riveren

ha settet floppolt akkor ígyis úgyis bekerül a pénz, a turn után már dobhatatlan szerintem és ragadunk a pothoz anyagilag is

medgypeti
Válasz darklol kommentjére
2008. nov. 15. 1:13

én egy picit nagyobbat 3 betelnek preflop mivel oop leszel ahogy látom és van 1 caller is

nálam a turn check

ha settet floppolt akkor ígyis úgyis bekerül a pénz, a turn után már dobhatatlan szerintem és ragadunk a pothoz anyagilag is

És ha pushol?Végülis a rangéből a QQ-t verjük csak szerintem, AK ellen meg split.

R1per2
Válasz darklol kommentjére
2008. nov. 15. 12:44

nálam a turn check

Miért passzolod a turnt? Úgy értem muszáj mindig úgy lejátszani a partikat, hogy a maximum valuet kihozzuk belőle? - jelen esetben egy float blöfföt
Alonsótól látom a másik oldalon mindig, hogy össze vissza bonyolítja, aztán bukja a partit, amikor túlhúzzák a semmivel.
Mi lenne ha 2nd barreleznénk, ahogy a lapunk megkívánja. Straightforward játék.
Három szempontból is jó:
1. hitelesek leszünk máskor is, amikor nem talál el a turn, de felhasználjuk blöff kártyának!
2. az ellenfél túlgondolkodja, és blöffre tesz minket akkor is, amikor csak a lapunkat játsszuk
3. Túlhúz minket: lehet QQ van nála, és a riverre behúzza a 2 outot. Vagy bármilyen másik kézbe pár. Ki tudja, lehet csak JT-el callolt be 3betet, és megjön a tizes riverre. Azt is csúnyán kifizetjük, ha szabad lapot adunk.
4. A river egy ász. Ellenfélből lehet egy valuet kiszedhettünk még volna tunrön, de riveren mindenképp dobja, mert ilyesztő lap érkezik.
Ugyanígy ijesztő lap egy újabb J, csak az éppen nekünk. Honnan tudjuk majd, hol állnuk a partiban? Ha turnön beteltük és megadta, már committedek vagyunk, és nem kell ezen agyalni.

Kiváncsian várom a véleményed erről.

Élő ügyfélszolgálat