SonGosu
2010. nov. 3. 10:46

NL50FR KK fold pre?????????

Sziasztok. Ezt a témát azért nyitom, mert nagyon sokszor kerültem olyan helyzetbe, hogy KK-m kapott 3 betet, és szeretném kikérni a véleményeteket, mikor mi a helyes játék vele.

Első példa: SS 22/21/12. Fold to 3betje 2/1 118 hand alapján
Itt sztem egyértelmű a stackelődés. QQ+,AK biztos benne van a 4bet rangében.

KK easy stack - submitted 11-03-2010 - 04:33 am - Poker Hand Replays

Második példa:
Enemy regular: statjai: 14/12/3,2 fold to 4bet 2/1 942 hand van róla
3 bet ellen eddig 60%ban dobott, 40%ban callolt, nem volt 4 betje.

Hero (KK - UTG) - Hand Import - - submitted 11-03-2010 - 04:37 am - Poker Hand Replays

Itt én OOP vagyok, játszani nem akarok, 3bet range jó részét verem, 4bet sztem működőképes, flatcallal nem hinném hogy pussz value-t szedek ki a nálamnál rosszabb handjeiből. Viszont az 5 betje elég érdekes. Itt ezt lehet e stackelni? Ha BB-n csinálni kis előélettel, akkor biztos stackelném, mert ott sztem light 4betre is tehet, de elég korai poziból emelt vissza. Várom a válaszokat erre a handre.

CantusPutnok
Válasz SonGosu kommentjére
2010. nov. 3. 10:56

Az első easy, jó volt így szerintem.

A második már gondolkodtatóbb. A line több mint érdekes... UTG-ből csak 3BB szerintem kevés. A 3bet mennyisége is kicsi (+4,5$), és ha ezt még 100BB-ből 5beteli is, talán el tudom dobni egy 14/12-es nit reg ellen.

OldRknight
Válasz CantusPutnok kommentjére
2010. nov. 3. 11:16

Másodiknál a call sem rossz pre 4bet helyett.

Krono
Válasz CantusPutnok kommentjére
2010. nov. 3. 11:56

Az első easy, jó volt így szerintem.

A második már gondolkodtatóbb. A line több mint érdekes... UTG-ből csak 3BB szerintem kevés. A 3bet mennyisége is kicsi (+4,5$), és ha ezt még 100BB-ből 5beteli is, talán el tudom dobni egy 14/12-es nit reg ellen.

Itt 4betelt hero, 13,5$ig emelt volna, akkor az szinte már overbetnek minősül. :) Jó volt így a 4bet, de én bepakoltam volna.

chivasr911
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 3. 13:22

1. standard
2. korai emelést korai pozícióból 3betelni ritkán fog lightan, ez QQ+ leggyakrabban, néha AK, ezekkel be is fogja pakolni, de ha úgy érzed, hogy a nálad rosszabbakat eldobja a 4betre, akkor pre call, de itt szinte mindig jönni fog az 5bet, szóval a 4bet/fold nem jó semmiképp szvsz

yoofej
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. nov. 4. 1:12

1. 43bb stack ellen nehogy mar kerdeses legyen a KK pre AI

2. SH-t jatszok, ott 100bb deepen KK pre nem dobo, szerintem itt is be lehet tolni, de majd helyesel, vagy megcafol egy FR jatekos
4bet-rol szinte nincs mintank, igy akar QQ+, AK is lehet a 4bet range-ben.

Skaidy
Válasz yoofej kommentjére
2010. nov. 4. 3:48

a másodiknal ott egyertelműen QQ+ AK a range, de akkor se dobnam:D

dögöljön meg, meg a végén 72-vel balancol a majom, szal attack ollé :DD

illoke
Válasz Skaidy kommentjére
2010. nov. 4. 5:34

1. standard
2. ebben a szituban tuti h AA-ja volt a nitt regnek sztem, de a 4bet fold KK-val sztem nem opcio 100bb deep. akkor már ha 5betre dobni fogunk akkor inkább kall a 3betet aztán max végig csekk kall. 4betre itt egy 14/12 dobni fogja az AK, QQ lapjait is ami ellen elöl vagyunk, ezért nem akarjuk, hogy dobjon.

az alapkérdés meg valoban érdekes. rengeteg olyan szitu lesz NL50-NL100 FR ahol easy foldolni lehet a KK-t. viszont sokba kerül általában megtanulni. :)
Pl ha a 2. partyban irt nitt reg koraibol emelne és mi 3betelnénk ö meg 4betelne akkor simán fold. (de 4bet fold 100bb deep akkor se jo, sztem).
sokan mondják hogy nem lehet pre KK-t dobni stb, de azok mind nem játszottak eleget FR CGt. el lehet és el is kell dobni jopár szituban.

Élő ügyfélszolgálat