NL50FR-set vs sor?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
10 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG AndrrrGL ($27.51)
UTG+1 Dr Igor ($48.75)
UTG+2 LOUISSS_ ($50.59)
MP1 Hero ($49.25)
MP2 Cepfyx ($50.15)
MP3 Doc2000 ($54.86)
CO Lundstroem88 ($50.00) 23/10/1.1 82 hand alapján
BTN Luhuuseri ($118.57)
SB zername ($53.00)
BB miscordeiro ($41.23)
[Lundstroem88 posted $0.25]
Pre-flop: ($1, 10 players) Hero is MP1 :7c: :7s:
3 folds, Hero raises to $2, 1 fold, Doc2000 calls $2, Lundstroem88 calls $2, 2 folds, miscordeiro calls $1.50
Flop: :6d: :7d: :3c: ($8.50, 4 players)
miscordeiro checks, Hero bets $6.25, 1 fold, Lundstroem88 calls $6.25, miscordeiro folds
Turn: :8c: ($21, 2 players)
Hero bets $15.75, Lundstroem88 calls $15.75
River: :4s: ($52.50, 2 players)
Hero ???
C/f-ot kellene itt játszani?Szerintetek mennyire van benn a rangében az 5-ös?
c/f szerintem csak vmi durva overbet/shove esetén
ellenfél nem tünik tul agrónak így ha értelmeset betel látok benne annyit valuet hogy busted drawn / kisebb setten legyen és vmi bettel megpróbálja a check után elvinni a kasszát , így check/call
bet\fold nekem szimpibb :) ck\fold esetén busted draw és stb. simán kidub minket emelni. igaz nem tűnik túl aggrónak az arc ezért nem tudom sor nélkül mennyire nyit itt madj bele. Én itt value betelnék szerintem ami egyben block bet is lenne.
Bár elnézve akkor már elég sok bekerül..nem tudom.
ha akarjátok legyen ck\f vagy ck\c :)
bet\fold nekem szimpibb :) ck\fold esetén busted draw és stb. simán kidub minket emelni. igaz nem tűnik túl aggrónak az arc ezért nem tudom sor nélkül mennyire nyit itt madj bele. Én itt value betelnék szerintem ami egyben block bet is lenne.
Bár elnézve akkor már elég sok bekerül..nem tudom.
ha akarjátok legyen ck\f vagy ck\c :)
Én nem blocking betelnék, főleg nem ekkora összegnél. Szerintem a zónájának csupán kis része tartalmazza az 5-öst, sokkal inkább valószínű, hogy 89 van nála, vagy esetleg színdraw, alacsonyabb set.
Mivel nem hiszem, hogy ez az arc belehívna a busted draw-ba a riveren, ezért én itt value betelnék, all-in hívnám.
Maradt 27 dodi előtte.Most ha ezt egy check után rádtolja akkor mi van?Ekkora potnál mennyit kellene blocking betelni?
Ha a range-ből indulnánk ki akkor egy 23 VPIP simán tartalmaz egy 45s-ot, tehát simán tarthatott oesd-t flopon amire turn bővül pl., így mivel nem egy nagy aggro a srác itt is csak tart, és riveren támadhat poz-ból.
Én már jó pár ilyet megszívtam, de attól függetlenűl nálam egy ch/call mindíg belefér mert simán lehet nála két-pár, alacsonyabb set, vagy bármilyen hülyeség amivel bepróbálkozik a river checkre.
Annyi minden ellen nyerhetünk egy ilyen tipusú hobbyman esetében, hogy hosszútávon simán belefér ha néha bukunk pár ollét, de rengetegszer leszünk jók. A set grafikonom olyan nyílegyenesen megy fölfelé, mint a veszedelem, pedig én úgy tolom a setjeimet akár flopolt flush ellen is mint a huzat.
Persze lehet, hogy hiperőrült vagyok, de ha minden setemet olléban tudnám befejezni, akkor az lenne a menyország :D