medgypeti
2008. nov. 17. 15:51

NL50FR-Top set, scary turn

$0.25/$0.5 No Limit Holdem
10 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG delerium_ ($50.78)13/7/3 750hand
UTG+1 Robin_Jedi ($89.07)
UTG+2 kameelx ($30.28)
MP1 rrrod ($92.24)
MP2 br_fearfree ($50.00)
MP3 instabet ($61.13)
MP4 Hero ($53.80)
CO dj_stiff ($54.43)
BTN ioutzmiz ($27.05)
BB Gorianpl3 ($72.17)

Pre-flop: ($0.50, 10 players) Hero is MP4 :7s: :7h:
delerium_ raises to $2, 5 folds, Hero calls $2, 3 folds

Flop: :7d: :6c: :4c: ($4.50, 2 players)
delerium_ bets $3.25, Hero raises to $10, delerium_ calls $6.75

Turn: :3c: ($24.50, 2 players)
delerium_ checks, Hero ???

V.Peti
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 17. 15:56

peti: máskor szerintem ne a saját statodat, hanem deleriumét add meg :)

nehéz a szitu, mert rr-re el kell engedned. check-behindal meg fullosodhatsz. ezért kellene a stat, ha idióta, akkor raise, ha nit, akkor check behind.

Zehy
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 17. 15:57

open fold behind :)

medgypeti
2008. nov. 17. 15:58

peti: máskor szerintem ne a saját statodat, hanem deleriumét add meg :)

nehéz a szitu, mert rr-re el kell engedned. check-behindal meg fullosodhatsz. ezért kellene a stat, ha idióta, akkor raise, ha nit, akkor check behind.

Javítva:)Azok az ő statjai.

V.Peti
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 17. 16:00

nem tűnik túl hülyének a statja. 55 szerintem dobó CO/BTN emelésre, ezt már megbeszéltük fórumtalin. csak a flush ver.

én check behind/any river callt választanám.

titcar
2008. nov. 17. 16:21

hát én emelnék. az egyetlen reális lap ami ilyen statokkal nála lehet és ver az AcKc. jó esetleg AcQc viszont egy csomó mindent verünk a rangeből. sztem sokkal inkább feladta a potot , minthogy trükközni próbálna.

ha turn csekk, akkor is call river, ill. ha a rivert is csekkeli, akkor bet any river

darklol
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 17. 16:38

én ezt checkelném 2 okból is:

1. ezzel bluffot indukálunk tehát gyengébb lappal is lecallolja a river betunket full esetén + ha undersetje lenne ( ami a statok miatt nem valószínű) akkor nem dobja el weaktight játékot játszva

2. én settel elakarok jutni showdownig így ha slowplayel valamit akkor nem kell eldbnom reraisere

3. használjuk a pozíciót, oop tuti bet 15

kanrich_
Válasz darklol kommentjére
2008. nov. 18. 2:43

hát én emelnék. az egyetlen reális lap ami ilyen statokkal nála lehet és ver az AcKc. jó esetleg AcQc viszont egy csomó mindent verünk a rangeből. sztem sokkal inkább feladta a potot , minthogy trükközni próbálna.

Egyetértek, én is emelnék, jó eséllyel ovarpárja van, amiben viszont simán ott lehet egy magas treff lap is, ingyen lapot nem adnék ennek. Az AcKc az egyetlen reális lap meg az AcQc, amivel ver, de ez a range-ének csupán igen kis százaléka.

Check:
1. ezzel bluffot indukálunk tehát gyengébb lappal is lecallolja a river betunket full esetén + ha undersetje lenne ( ami a statok miatt nem valószínű) akkor nem dobja el weaktight játékot játszva

Az a baj ezzel, hogy free cardot adsz a magas treff lapnak, és jó eséllyel jelenleg Hero van előnyben. A check további hátránya szerintem az is, hogy nem növeljük a potot, pedig az lenne a célunk.

Nálam tehát: Bet turn, majd bet river, amennyiben riverre nem treff jön.

Élő ügyfélszolgálat