NL50FR-Top set, scary turn
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
10 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG delerium_ ($50.78)13/7/3 750hand
UTG+1 Robin_Jedi ($89.07)
UTG+2 kameelx ($30.28)
MP1 rrrod ($92.24)
MP2 br_fearfree ($50.00)
MP3 instabet ($61.13)
MP4 Hero ($53.80)
CO dj_stiff ($54.43)
BTN ioutzmiz ($27.05)
BB Gorianpl3 ($72.17)
Pre-flop: ($0.50, 10 players) Hero is MP4 :7s: :7h:
delerium_ raises to $2, 5 folds, Hero calls $2, 3 folds
Flop: :7d: :6c: :4c: ($4.50, 2 players)
delerium_ bets $3.25, Hero raises to $10, delerium_ calls $6.75
Turn: :3c: ($24.50, 2 players)
delerium_ checks, Hero ???
peti: máskor szerintem ne a saját statodat, hanem deleriumét add meg :)
nehéz a szitu, mert rr-re el kell engedned. check-behindal meg fullosodhatsz. ezért kellene a stat, ha idióta, akkor raise, ha nit, akkor check behind.
open fold behind :)
peti: máskor szerintem ne a saját statodat, hanem deleriumét add meg :)
nehéz a szitu, mert rr-re el kell engedned. check-behindal meg fullosodhatsz. ezért kellene a stat, ha idióta, akkor raise, ha nit, akkor check behind.
nem tűnik túl hülyének a statja. 55 szerintem dobó CO/BTN emelésre, ezt már megbeszéltük fórumtalin. csak a flush ver.
én check behind/any river callt választanám.
hát én emelnék. az egyetlen reális lap ami ilyen statokkal nála lehet és ver az AcKc. jó esetleg AcQc viszont egy csomó mindent verünk a rangeből. sztem sokkal inkább feladta a potot , minthogy trükközni próbálna.
ha turn csekk, akkor is call river, ill. ha a rivert is csekkeli, akkor bet any river
én ezt checkelném 2 okból is:
1. ezzel bluffot indukálunk tehát gyengébb lappal is lecallolja a river betunket full esetén + ha undersetje lenne ( ami a statok miatt nem valószínű) akkor nem dobja el weaktight játékot játszva
2. én settel elakarok jutni showdownig így ha slowplayel valamit akkor nem kell eldbnom reraisere
3. használjuk a pozíciót, oop tuti bet 15
hát én emelnék. az egyetlen reális lap ami ilyen statokkal nála lehet és ver az AcKc. jó esetleg AcQc viszont egy csomó mindent verünk a rangeből. sztem sokkal inkább feladta a potot , minthogy trükközni próbálna.
Check:
1. ezzel bluffot indukálunk tehát gyengébb lappal is lecallolja a river betunket full esetén + ha undersetje lenne ( ami a statok miatt nem valószínű) akkor nem dobja el weaktight játékot játszva