plusevHUN
2009. jan. 1. 20:09

NL50SH: AKs

***** Hand History for Game 1387195841 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, January 01, 05:10:24 ET 2009
Table Table TH 476 (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: HERO ( $59.00 USD )
Seat 2: gypsy04 ( $62.69 USD )
Seat 5: PIGFACE4U ( $62.55 USD ) --> nincs info
Seat 3: GumNebula ( $46.04 USD ) --> fish
Seat 4: ollipoika ( $38.36 USD )
gypsy04 posts small blind [$0.25 USD].
GumNebula posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to HERO [ :Kc: :Ac: ]
ollipoika folds
PIGFACE4U raises [$2.00 USD]
HERO raises [$7.00 USD]
gypsy04 folds
GumNebula calls [$6.50 USD]
PIGFACE4U calls [$5.00 USD]
** Dealing Flop ** [ :3s:, :6s:, :4c: ]
GumNebula checks
PIGFACE4U checks
HERO checks
** Dealing Turn ** [ :Kh: ]
GumNebula checks
PIGFACE4U checks
HERO bets [$12.50 USD]
GumNebula folds
PIGFACE4U raises [$55.55 USD]

HERO ???

Flopon nem sok értelmét láttam belehívni. Turnon viszont eléggé meglepett a c/r AI. Csinálhatja ezt gyengébb lappal?

Call vagy fold?

Mindenkinek Boldog Új Évet!

pindrokk
Válasz plusevHUN kommentjére
2009. jan. 1. 20:21

3bet potban ami reálisan ver: 33,44,66. Így, hogy jött a fish simán callozhatott ezekkel.Esetleg egy furcsán játszott AA
Amivel még ezt csinálhatja: KQ+AK,+FD de ezek közül csak a FD-t+ a KQ verjük+ a totál blöfföt. A blöffnek itt nem nagyon látom értelmét a részéről szóval ennek a mennyiségét minimálisra venném
Nem vagyok benne biztos de talán a fold a jobb választás. Viszont az AK jelenleg a rangeünk teteje szóval ha azt is dobjuk akkor könnyen kiaknázhatóvá vállunk az ellen szemében.

Kíváncsian várom a többiek véleményét

baxi
Válasz pindrokk kommentjére
2009. jan. 1. 21:50

Az esetek nagyobb reszeben verve vagy szerintem, de szerintem fugg az imidzsedtol is ha tul aggro voltal elotte akkor talan adhato, de ismeretlen ellen en biztos dobnam

Tecca
Válasz baxi kommentjére
2009. jan. 1. 23:56

snapcall. Középről nem csekkolhaja 2szer a szetet. 3ways potban nem várja, hogy belehívsz azután, h flopon kiderült h nincs semmid. KJ-KQ lesz nála.

baxi
Válasz Tecca kommentjére
2009. jan. 2. 1:57

snapcall. Középről nem csekkolhaja 2szer a szetet. 3ways potban nem várja, hogy belehívsz azután, h flopon kiderült h nincs semmid. KJ-KQ lesz nála.

Az ok, de miert ne tehetne ket magaslapra, jo esellyel kiralyra es ezert csekkel varva hogy hiv turnon K parral?

Tecca
Válasz baxi kommentjére
2009. jan. 2. 12:36

Az ok, de miert ne tehetne ket magaslapra, jo esellyel kiralyra es ezert csekkel varva hogy hiv turnon K parral?

Tehet, de az már akkora wp, hogy egy nl50 fish nem gyaran képes ilyenre.
Más részről meg, ha 3betelt pot-ban nem teszed be a stack-ed ilyen boardon, akkor mikor? Ez az állandó fosás a settől -EV. Nekem van, hogy 1k hand alatt nem floppolok setet.

Élő ügyfélszolgálat