NL50SH: flush riveren, easy valueraise?
***** Hand History for Game 1373564498 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Monday, December 22, 04:49:57 ET 2008
Table Table TH 400 (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 3: HERO ( $63.77 USD )
Seat 5: New-See. ( $57.84 USD )
Seat 2: DONGO ( $74.50 USD )
Seat 1: drnicek ( $55.26 USD )
Seat 4: Fredrich87 ( $49.80 USD )
DONGO posts small blind [$0.25 USD].
HERO posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to HERO [ :8c: :4c: ]
Fredrich87 folds
New-See. calls [$0.50 USD]
drnicek calls [$0.50 USD]
DONGO folds
HERO checks
** Dealing Flop ** [ :Ks:, :6c:, :Ad:]
HERO checks
New-See. checks
drnicek checks
** Dealing Turn ** [ :2c: ]
HERO bets [$1.50 USD]
New-See. folds
drnicek raises [$3.00 USD]
HERO calls [$1.50 USD]
** Dealing River ** [ :3c: ]
HERO bets [$5.50 USD]
drnicek raises [$14.00 USD]
HEROraises [$32.50 USD]
drnicek raises [51.76 USD]
HERO calls [$19.26 USD]
drnicek shows [:Ac:, :9c: ]
drnicek wins $108.27 USD from main pot
Ellenfél egy fish, voltak érdekes húzásai. Lehet e csak callolni a rivert?
Én úgy éreztem, hogy egyértelmű value vesztés lenne a call + turn minraisével setre/kétpárra tettem. Cooler vagy én hibáztam a reraisel?
Paranoidnak tűnhet, de az utóbbi pár napban, ha az ellennél lehetett egyel jobb lap, akkor az kint is volt rendszerint :)
Szerintem tökfelesleges volt visszaemelni. Klasszikusan az az eset, amikor nincs az a rosszabb lap ami megadná. Nincs akkora hal, aki megadná a raise reraise reraise-t ha nem tud verni egy gyenge flusht.
Szerintem tökfelesleges volt visszaemelni. Klasszikusan az az eset, amikor nincs az a rosszabb lap ami megadná. Nincs akkora hal, aki megadná a raise reraise reraise-t ha nem tud verni egy gyenge flusht.
+1. Továbbá sztem a turn bet is -EV. Többnyire lesz valakinél egy gyenge ász, de a flop check után sokszor egy király is le fog callolni. Nincs elég FE ott egy ilyen boardon. Simán c/f turn, mivel oop vagy és nincs se implied odds, se FE.
Hát gyengeséget mutattak flopon -> nincs náluk ász vagy király (gondoltam én). Bíztam a FE-ben, de igazad van, tényleg nem túl hiteles line :)
Rivernél a turn minraise miatt zártam ki a flush drawt, de valszeg tényleg nem nagyon adja meg rosszabb lap.