NL50SH KK, river A
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($28.81)
Hero (BB) ($71.14)
UTG ($49)
MP ($110.97)
Button ($54.41)
Preflop: Hero is BB with K, K
2 folds, Button bets $1.50, SB calls $1.25, Hero raises $5.50, Button calls $4.50, 1 fold
Flop: ($13.50) 8, J, 6 (2 players)
Hero bets $7, Button calls $7
Turn: ($27.50) 3 (2 players)
Hero bets $15, Button calls $15
River: ($57.50) A (2 players)
Hero ??
b/c b/f c/c c/f?
Uploaded with ImageShack.us
Szerintem talán a c/c a legjobb. B/c-ben nem látok túl sok valuet, c/f meg túl weak lenne, sokan meg fogják blöffölni.
Egyébként nagyobbakat emelnék minden utcán és akkor nem lenne kérdés.
sztem dinamika függő, vagy shove (potnál kevesebb pénz van előttünk) vagy c/c
nem sok A van a rangeben, inkább kézbepárok, amik valszeg chbackelnek riveren, de kiváncsi vagyok mások mit mondanak
Egyébként nagyobbakat emelnék minden utcán és akkor nem lenne kérdés.
c/c szvsz a legroszabb variáció. Range kb TT, JJ, QQ, AJ, néha slowplayelt AA,KK.
Ebből amit verünk azt mögénk checkeli, a többivel meg pushol.
Check-fold nálam.
A betsize nekem tetszik
Ch/f, nincs elég bdraw kinnt, magyarán túl sokszor lesz sd értéke és csak nagyon ritkán fordítja blöffbe.
Ai csak nagyon laza imagel mennék kifejezetten jó játékos ellen, de akkor is elég húzos lenne, kb breakeven(50en kb nincs is ilyen szitu)
Amennyiben lenne fd a floppon már én is ch/callolnék.
Ch/f, nincs elég bdraw kinnt, magyarán túl sokszor lesz sd értéke és csak nagyon ritkán fordítja blöffbe.
Ai csak nagyon laza imagel mennék kifejezetten jó játékos ellen, de akkor is elég húzos lenne, kb breakeven(50en kb nincs is ilyen szitu)
Amennyiben lenne fd a floppon már én is ch/callolnék.