NL50SH OESD+pár flop kérdés
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($49.50)
BB ($41.80)
UTG ($55.02)
MP ($29.82)
Hero (Button) ($73.96)
Preflop: Hero is Button with 10, 9
1 fold, MP calls $0.50, Hero bets $1.50, 1 fold, BB calls $1, MP calls $1
Flop: ($4.75) J, 9, 8 (3 players)
BB checks, MP checks, Hero bets $3.50, BB raises $11, 1 fold, Hero ??
19,25$-os potba kell 6,5-ot megadni. Nalam ez call lenne, aztan lassuk a turn-t.
Itt sima call, de ha a turn-t agron vbetelei, akkor csak sorral folytatnám, két pár és a drill is kevés lesz itt a stackelődéshez szvsz.
Inkább check behind a flopon, nem érzek elég valuet ebben az emelésben, és egyébként is jobbnak tűnik a check behind.
+1 w2p, flopon inkább xbackelnék, nem nagyon van value 3 way ezen a rainbow flopon. a range szinte mindig 88\99 imo, ha úgy érzed jön a sor,jó a call. :D lol ,obv viccelk. szóval innen már csak eq és pot odds számolgatás + hogy szerinted hit esetén fizet-e még settel
Inkább check behind a flopon, nem érzek elég valuet ebben az emelésben, és egyébként is jobbnak tűnik a check behind.
ne 1,5$-ig izolálj, min 2$ vagy 2,5$, túl jó oddsot kapnak, hogy minden szarral jöjjenek. ezen a flopon 3 way check behind, hisz nem akarunk ch/r kapni és potcontroll a 2. pár+oesd-vel!
Köszi a hozzászólásokat, nekem sikerült a legrosszabb line-t választanom.
Pusholtam, 7T-t mutatott, de mivel épp fel volt töltve a kers, gyors megnyomtam.
Törn Q és river K segítségével split-re kihoztam. :)