Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50SH, Turnre set nedves floppon

prosi83
Válasz want2push kommentjére
2012. febr. 26. 10:19

pre: 3bet (nem igazán értem, hogy miért nem kéne???)
Még így is call, nem csak KJ fogja ezt csinálni sztem.

BelaKecske
Válasz prosi83 kommentjére
2012. febr. 26. 11:22

annyira nem szeretem ezeket 3betelni amíg nem tudom hogyan reagál rá. Ha nincs közös history, értelmes ellenfél ilyen szituban foldolni fogja a gyengébb lapjait, s 4bet blöffölni sem nagyon fog, mert nem tudja, van e elég light3bet ehhez a rangeünkben. Még gyengébb ellenfél ellen sem tudjatjuk, mikkel fog flatalni (ismeretlen ugye, tehát lehet h KK+ flatal ilyen szituban s dob AK-t, de lehet TTvel is callol) v 4betelni. Utg vs mp nagy erőt mutatunk, s ezt egy közepesen képzett ellenfél is látja ahhoz, hogy ne keringjen AJvel meg TTvel több utcát. Inkább polarizálnám a rangemet monsterek s ritka blöffökre, amíg nincsen több infóm, dinamika ami alapján pontosabb döntést tudok hozni.

Abdul87HU
Válasz Bajkevero kommentjére
2012. febr. 26. 12:11

nem is sikerült. KJo-t mutatott.

100 hand, 32/25 és 40bb-vel ül, sztem fish. Ellene nem lehet megúszni, mert itt ezer rosszabb handet is tud mutatni.
Ja, és én pont ezért 3beteltem volna preflop, mert csak 40bb, VAGY a D sqz AI után 3way AI-be is belementem volna

BelaKecske
Válasz Abdul87HU kommentjére
2012. febr. 26. 12:14

100 hand, 32/25 és 40bb-vel ül, sztem fish. Ellene nem lehet megúszni, mert itt ezer rosszabb handet is tud mutatni.
Ja, és én pont ezért 3beteltem volna preflop, mert csak 40bb, VAGY a D sqz AI után 3way AI-be is belementem volna

utg 100bb+ al ül. 40bb ellen insta 3bet persze.

prosi83
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. febr. 26. 12:45

Ha egy új terembe mész és nincs senkiről infó, akkor MP-ben nem fogsz senkit 3betelni??? Ennyi erővel néha dobni is kéne, hogy meg lgyen a balance.

BelaKecske
Válasz prosi83 kommentjére
2012. febr. 26. 13:02

Ha egy új terembe mész és nincs senkiről infó, akkor MP-ben nem fogsz senkit 3betelni??? Ennyi erővel néha dobni is kéne, hogy meg lgyen a balance.

ismeretlen ellen hova balance-oljak? szerintem bőven jó ha KK+ és vmennyi blöff van a range-emben először, aztán majd kialakul a látottak alapján, hogy mi a jó play ellene. Amíg nem tudom, hogy állok a 4bet és a 3betcall range ellen, nem hoznám magam nehéz helyzetbe.

prosi83
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. febr. 26. 13:11

ismeretlen ellen hova balance-oljak? szerintem bőven jó ha KK+ és vmennyi blöff van a range-emben először, aztán majd kialakul a látottak alapján, hogy mi a jó play ellene. Amíg nem tudom, hogy állok a 4bet és a 3betcall range ellen, nem hoznám magam nehéz helyzetbe.

Ok. értem ezt a koncepciót is, csak ezt a játékot inkább btn szeretem csinálni

Élő ügyfélszolgálat