Overpár deepstack asztalon NL50
Az ellenfél szép szabályos regulár 21/16/2,7 kb. 800 hand alapján. Alapvetően feszesen játszom, ritkán 3betelek preflop. Más előzmény nincs az asztalnál. Az effektív stack 170 BB.
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
CO: $42.35
BTN: $85.55
Hero (SB): $102.75
BB: $64.35
UTG: $165.60
MP: $75.95
Pre-Flop: Ac Ad dealt to Hero (SB)
2 folds, CO calls $0.50, BTN raises to $2.25, Hero raises to $7, 2 folds, BTN calls $4.75
Flop: ($15) 6s 9h Jh (2 Players)
Hero bets $11.50, BTN calls $11.50
Turn: ($38) 4c (2 Players)
Hero bets $26, BTN raises to $67.05 and is All-In, Hero ?
Mentsd a pénzt?
Sztem deep stack asztalon nagyon nagy hiba, ha ritkan 3betelsz!!
Deep stack asztalon AK,QQ+-os 3bet range öngyilkosság...(pont az ilyen helyzetek miatt)
Illetve önmagában is +EV a light 3bet, hiszen stack-kel, pozícióval egy csomó nyomást tudsz gyakorolni az ellenfélre.
Nem hiszem, h dobható, de én 3betelt kasszában nem dobok semmit, helyette lightan 3betelek.
Sztem deep stack asztalon nagyon nagy hiba, ha ritkan 3betelsz!!
Deep stack asztalon AK,QQ+-os 3bet range öngyilkosság...(pont az ilyen helyzetek miatt)
Illetve önmagában is +EV a light 3bet, hiszen stack-kel, pozícióval egy csomó nyomást tudsz gyakorolni az ellenfélre.
Egyetértek.
Tegnap este sikerül vagy 1K handet úgy lenyomnom hogy 30/25 (VPIP/PFR) 10% 3bet preflop. Nem is rossz így játszani.:D
ezt innen már nem lehet elengedni, AJ,QQ,KK,AhKh vered. tulajdonképpen 99,JJ az amivel szemben hátrányba vagy.
Egyetértek, ezt itt már nehéz elengedni.
Úgy látom konszenzus van abban a tekintetben hogy call. Tehát nagy nehezen megadtam és mutat QQ. :eek: Nem értem hogy játszhat így egy teljesen szabályos ABC regulár? Vajon mire tett engem a pre 3betem majd a flop és turn bet után, 170 BB deepen? AJ-re, AK-ra, vagy valami combo draw-ra, mert mást nemigen ver meg itt. Az asztalnál nem voltam egy örjöngő maniac, és ha ő is használ hud-ot (amit feltételezek) akkor 800 hand nála is van az én elég szolid játékomról.
Lehet hogy szintet kellene váltani, mert többet nézek ki az ellenfelekből mint amennyire valójában jók?
a puding próbája az evés ;)