QJs - str8 flush draw a flopon 4 way pot - NL100
EverestPoker Game #3022089486: Table Dili-1 - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 19:54:55 - 2008/03/26
Seat 1: playa318 ($182.45)
Seat 2: Heiko ($100.00)
Seat 3: tadeisat ($62.85)
Seat 4: Filo__ ($101.45)
Seat 5: Hero ($108.90)
Seat 6: DcC ($100.00)
Filo__ posts the small blind of $0.50
Hero posts the big blind of $1.00
The button is in seat #3
Holecards:
Dealt to Hero [ ]
DcC raises to $3.50
playa318 calls $3.50
tadeisat folds
Filo__ calls $3.00
Hero calls $2.50
Flop:
[ ]
Filo__ checks
Hero checks
DcC bets $9.00
playa318 calls $9.00
Filo__ folds
Hero :confused:
Érdemes-e itt a floppon leadelni? Mit érdemes tenni miután utánnunk volt egy hivás, majd egy megadás?
Én ilyenkor csak callolni szoktam, és várom az álom kártyáimat. Ez rossz játék? Egy ellenfél esetén érdemes-e visszaemelni?
Egy jókora visszaemelés, ha allinig tudod nyomni az a legjobb. Monster draw-d va, kb 50 százalék a nyerési esélyed. Két ellenfél ellen 30% a fair share, tehát ha be tudod lapátolni a pénzt az egy plusz EV játék. Folding equity az szerintem nincs, itt valamelyiknek csak van egy drillje, azt pedig ki nmem csavarod a kezéből.
Én ilyenkor csak callolni szoktam, és várom az álom kártyáimat. Ez rossz játék? Egy ellenfél esetén érdemes-e visszaemelni?
lehet a flop megadó is flushdrawn van...
Érdemes-e itt a floppon leadelni? Mit érdemes tenni miután utánnunk volt egy hivás, majd egy megadás?
Egy jókora visszaemelés, ha allinig tudod nyomni az a legjobb...Folding equity az szerintem nincs, itt valamelyiknek csak van egy drillje, azt pedig ki nmem csavarod a kezéből.
Raise 40-45$-ig es boldogan calloljuk, ha valaki ranktolja... Ha csak megadjak, akkor "turntol fuggetlenul" all-in...
imadom az ilyen flop-allast, 15 outos combo-draw, nyami-nyami.
nekem ilyenkor egyetlen celom, hogy allin keveredjek, tehat az adott partiban vagy mar rajuk is tolnam megha overbet is, vagy reraise akkorat, amellyel teljesen comittedde teszem magam, ez talan FE szempontjabol meg egy picit jobb is, mert ijeszto.
igenis nagy FE van tobb enemy ellen is, miert lenne mar set-je valakinek, nem lehet ilyen pesszimistan hozzaallni. amugy meg egy set ellen is tobb mint 40% eselyunk van.
a konkret kerdesre valaszolva lehet, hogy egy kozepes semi-bluff szerut betelnek a flopon, ha arra raemel valaki, akkor konnyebb allin keveredni, ugy, hogy azert ne legyen tul nyilvanvalo, hogy mi van nalunk.
ha viszont a flopon nincs tul sok akcio, mert nem emelnek rank vagy checkelnek mogottunk, es utana a turn nem segit, akkor sokat romlik a helyzet, onnantol csak (implied) pot odds based call a jatek szerintem
Köszönöm a válaszokat, a legtöbb dologgal egyetértek. Végső soron ahogy nézem mindenki azonos véleményen van, a flopnál pusholni kell.
Én is így szoktam játszani, ennek ellenére ezt most elcsesztem, bevallom őszintén...a sok ellenfél miatt valamiért csak megadtam.
A turn egy T lett, mindenki passzolt, a river is T lett, mindenki passzolt. A partit így elvesztettem.