QK két pár NL50 6max
EverestPoker Game #2713803138: Table Doha-28 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 16:58:17 - 2008/01/25
Seat 1: john...john ($100.44) 43/23/1.5, 7-es river AF
Seat 2: BasSSSsie66 ($31.20)
Seat 3: kartman19 ($29.10)
Seat 4: SaNdY737 ($49.25)
Seat 5: ThoSa ($53.30)
Seat 6: Referee87 ($148.11)
SaNdY737 posts the small blind of $0.25
ThoSa posts the big blind of $0.50
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Referee87[Qd Kc]
Referee87 raises to $1.75
john...john calls $1.75
BasSSSsie66 folds
kartman19 folds
SaNdY737 folds
ThoSa folds
*** FLOP *** [Qh Tc 7h]
Referee87 bets $3.00
john...john calls $3.00
*** TURN *** [Qh Tc 7h] [Kh]
Referee87 bets $6.00
john...john calls $6.00
*** RIVER *** [Qh Tc 7h Kh] [7s]
Referee87 checks
john...john bets $22.25
Referee87 calls ???
El kell ezt dobni ilyen ellenfél ellen szerintetek?
Érdekes, valahogy nem látom, mije lehet, talán csak dobatni akar... Bár, vak tyúk is talál szemet elv alapján összeszedhetett egy fullt T7s-el... Nem, inkább KT - call, de csak is kiváncsiságból :)
Eredmény spoilerezve:
john...john bets $22.25
Referee87 calls $22.25
*** SHOW DOWN ***
john...john shows [Qs Qc]
Referee87 mucks
UNKNOWN ACTION - GAME #2713803138 -
*** SUMMARY ***
Board: [Qh Tc 7h Kh 7s]
john...john collects $63.75
Milyen fura, hogy én teljesen máshogy játszottam volna meg ezt a Q-Q-t……
Először is preflop visszaemeltem volna, ha másért nem, azért ,hogy jó pozícióm legyen postflop,mondjuk ez így is meglett,plusz szerintem túl könnyen romlik ez a lap! flopon megint csak reraise a straigh/flösh draw miatt,akkor Turnön a 3.egyszinű card miatt,már csak call,és igyekszem alacsonyan tartani a potot,ugyanis a K már kiegészíti a sor húzót IS,(sort is flöst is nekem ez elég scary)akkor a river checkednél már tudnám h erősebb vagyok,tehát nyitnák úgy a pot ¾ és teljesen pot környékén. Lehet túl óvatósan játszottam volna az ellenfeled lapját,de hát én nem is játszok NL50-en …….
Szerintem is furán játszotta meg a QQ-t az ellenfél. Nálam ez itt standard 3bet preflop (kivéve, ha egy hatalmas szikla az ellenfél, akiről tudom, h csak AA-al és KK-al emel preflop). Flopon szintén visszaemelnék a helyében a sok draw-lehetőség miatt.
Medgypeti játékához annyit, hogy flopon ugyanígy emelnék, de a turnön sztem jobb a check és ha emel akkor call, mert a szín és a sor is megjöhetett az ellenfélnek. Ha riveren újra emel, akkor talán a magas river AF ellenére is eldobnám. Egyébként nem gondoltam volna, hogy setet floppolt. Sokkal inkább sorra vagy színre tettem a játéka alapján.
A riverig hozzád hasonlóan játszottam volna meg, de ott eldobom. Ez a river nem egy jó blöff szitu az ellenfél szempontjából, hisz milyen 7-sel adott meg két emelést UTG+1-ről? Főleg a preflop és turn emelések megadása a kérdés, ha 7-se van.
Szintén nem látom milyen blöff lapokkal lehet ott a riveren. Mi az a river blöff lap, amivel megadja a flop emelést, majd a turn nem jó neki, és ott megad még egy emelést, majd blöfföl a riveren?
Mindezek alapján sztem vagy nagy lapja van (slowplayelt flush, ritkán terc - sztem mindkettővel, de utóbbival főleg vissza kellett volna emelnie a turn-ön) vagy pedig egy marginal lapja (pl. KJ, QJ). Utóbbiakat viszont sztem többnyire elpasszolja a riveren. Legalábbis a tipikus ellenfél.
Sztem ezen a riveren az ellenfél részéről jó játék nagy lappal potot hívni, mintha blöffölne. Legalábbis elsőre ez a benyomás alakulhat ki az újabb 7-es miatt.
Egyébként megértem a river megadásod, hisz nem sok logika van az ellenfél játékában, nehéz lapra rakni, igazán nagy lapja sem lehet, ha standard módon játszik. De talán némileg jobb a fold.