QQ esetlen megjátszása NL60 (deep)
Sziasztok!
Mi a standard játék ebben a partiban? Ez a flop bet/call, turn check/fold utólag nagyon gyengének tűnik. Az ellen: 40/9/2,2/44, semmi különös.
Full Tilt Poker, $0.15/$0.30 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
http://www.legopoker.com/hh
CO: $54.30
BTN: $49.45
Hero (SB): $59.05
BB: $28.40
UTG: $60.30
Pre-Flop: Qh Qc dealt to Hero (SB)
UTG calls $0.30, CO calls $0.30, BTN folds, Hero raises to $1.50, BB folds, UTG calls $1.20, CO calls $1.20
Flop: ($4.80) 3h 5s 7s (3 Players)
Hero bets $3.90, UTG raises to $7.80, CO folds, Hero calls $3.90
Turn: ($20.40) 9d (2 Players)
Hero checks, UTG bets $15.30, Hero folds
Köszi: Z
(Azt hiszem sose fogok megtanulni az overpárokkal rendesen játszani...)
Hahó! Senki?
Sztem itt jó volt a dobás. Bár a PT számai alapján kb bármi lehet nála. Mindenesetre a miniraise és játéka alapján féltem volna a settől, és mivel turn-ben elég nagyot emelt, ezért elhinném neki....nehéz helyzet nagyon...volt amikor visszaemeletem ilyen miniraise-re, és az egész beülőm bánta..volt olyan is, hogy fogtam egy flsuhdrawt, vagy egy sima párt/alacsonyabb overpárt.
100BB-vel lehet visszatoltam volna rá, 200al sztem jól játszottad
Ez nálam is dobás, és pont ugyanígy játszottam volna. A turn emelése után elhiszem, hogy jobb lapja van. Erre nem áldoznék már több pénzt.
Ez nálam is dobás, és pont ugyanígy játszottam volna. A turn emelése után elhiszem, hogy jobb lapja van. Erre nem áldoznék már több pénzt.
A flop mini-raise megadásban sem vagyok biztos. Mi a véleményetek, nem lenne tisztább a re-raise or fold?