QQ rossz cr allin?
Kiváncsi volnék a véleményetekre az alábbi handdel kapcsolatban.Ezt amúgy a ma felvett videóm alatt játszottam, de gondoltam ennek nyitok egy külön topicot.Mi a véleményetek?
EverestPoker Game #2740514603: Table Doha-52 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 17:59:26 - 2008/01/30
Seat 1: Beerlow ($49.75)17/7/1
Seat 2: daviid_a ($80.14)
Seat 3: UmbertoGecko ($59.56)
Seat 4: Referee87 ($48.75)
Seat 5: Dalmir ($66.55)
Seat 6: yilmaz2401 ($126.95)
Referee87 posts the small blind of $0.25
Dalmir posts the big blind of $0.50
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Referee87[Qd Qh]
yilmaz2401 raises to $1.75
Beerlow raises to $6.00
daviid_a folds
UmbertoGecko folds
Referee87 calls $5.75
Dalmir folds
yilmaz2401 folds
*** FLOP *** [5c Td 3c]
Referee87 checks
Beerlow bets $10.00
Referee87 raises to $42.75 and is all-in
Beerlow raises to $43.75 and is all-in
Uncalled bet of $1.00 returned to Beerlow
*** SHOW DOWN ***
Referee87 shows [Qd Qh]
Beerlow shows [Ah As]
*** TURN *** [5c Td 3c] [Tc]
*** RIVER *** [5c Td 3c Tc] [4d]
*** SUMMARY ***
Board: [5c Td 3c Tc 4d]
Beerlow collects $96.75
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 49.272% 48.02% 01.26% 108381 2835.00 { QQ }
Hand 1: 50.728% 49.47% 01.26% 111669 2835.00 { TT+, AKs, AKo }
Én preflop visszaemeltem volna a rossz pozíció miatt,de a flop játák sztem jó,ártalmat flop,ellen úgyis nyit,ezen a ponton nagyszerű a játék, csak hát peched volt:)
Nem nagyon szeretek 4betelni QQ-val őszintén szólva....
szia.
Én Több mint egy évig játszottam everesten és nl 50en kb 4 hónapot.De már eljöttem onnan tavaly novemberben.
A QQ-t ilyenkor sztem el kell engedni,ha van egy emelés és egy visszaemelés is.De még mindig kisebb rossz az, ha visszaemelsz kb 16-17ig és arra az AA tuti ollét nyom akkor te is tudod hogy ott a monster,és akkor fold.A call a legrosszabb döntés volt mert ugye ha jön egy K vagy A akkor eltudod engedni emelésre de ez csak 2 lap és van 10 ami kisebb mint Q,és valószínűbb hogy kislapok jönnek a flopban.Flop:nagyon jó(a te szemszögedből) de őszintén azzal hogy csak megadtad pre, semmi infód nem volt az ellenről,mert viszaemelhetett 1010 el de akár AK,AQ val is.Amúgy Jó csapda volt de ezt nem lehetett elkerülni ebben a helyzetben.
Ezért kell minnél korábban információt gyüjteni.Hogy behatározd az ellenfél lapját,azaz hpgy te is hol és hányadán álsz.
Te is tudod hogy a jó játékosokhoz úgy vezet el az út ha QQ-t is eltudtsz engedni..
gl.
csáó.
szia.
Én Több mint egy évig játszottam everesten és nl 50en kb 4 hónapot.De már eljöttem onnan tavaly novemberben.
A QQ-t ilyenkor sztem el kell engedni,ha van egy emelés és egy visszaemelés is.De még mindig kisebb rossz az, ha visszaemelsz kb 16-17ig és arra az AA tuti ollét nyom akkor te is tudod hogy ott a monster,és akkor fold.A call a legrosszabb döntés volt mert ugye ha jön egy K vagy A akkor eltudod engedni emelésre de ez csak 2 lap és van 10 ami kisebb mint Q,és valószínűbb hogy kislapok jönnek a flopban.Flop:nagyon jó(a te szemszögedből) de őszintén azzal hogy csak megadtad pre, semmi infód nem volt az ellenről,mert viszaemelhetett 1010 el de akár AK,AQ val is.Amúgy Jó csapda volt de ezt nem lehetett elkerülni ebben a helyzetben.
Ezért kell minnél korábban információt gyüjteni.Hogy behatározd az ellenfél lapját,azaz hpgy te is hol és hányadán álsz.
Te is tudod hogy a jó játékosokhoz úgy vezet el az út ha QQ-t is eltudtsz engedni..
gl.
csáó.
Most melyik teremben játszol és milyen szinten?
Fold preflop OOP 17/7 ellen sztem.
érdekes a pre flop vadabb játék után én pocket magas párra tettem volna (Persz AK is lehetett volna nála de tuti vmi nuts szagú)
flopon meg már jogos az all in de... ha 10-10baj van ha JJ akkor vagy csak jó..
KK,AA ver...
sajnálom amúgy...sok sikert!!!
Most melyik teremben játszol és milyen szinten?
A QQ-t ilyenkor sztem el kell engedni,ha van egy emelés és egy visszaemelés is.De még mindig kisebb rossz az, ha visszaemelsz kb 16-17ig