QQ - turnre set - NL100 - 6max
Ez a hand sok tekintetben hasonló a nemrég átrágott ász páros partira. Vannak azonban eltérések, hiszen itt egy potenciális sorhúzó pont a dámával csinálta meg a sorát. Az ellenfélről semmilyen infó nincs! Szóval mi a teendő itt? Ugyanaz, mint a fent linkelt partiban?
EverestPoker Game #3113261668: Table Dili-13 - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 17:35:05 - 2008/04/15
Seat 1: Kid_1664 ($239.18)
Seat 2: TwIIcE ($100.00)
Seat 3: Atera ($108.60)
Seat 4: nimeschyme ($94.00)
Seat 5: RebVodka ($226.90)
Seat 6: Hero ($95.00)
Atera posts the small blind of $0.50
nimeschyme posts the big blind of $1.00
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero[:Qs: :Qd:]
RebVodka folds
Hero raises to $3.50
Kid_1664 calls $3.50
Atera folds
nimeschyme folds
*** FLOP *** [:6s: :Th: :8h:]
Hero bets $7.00
Kid_1664 raises to $21.00
Hero calls $14.00
*** TURN *** [:6s: :Th: :8h: :Qc: ]
Hero ???
csak azert is check-raise all-int akarok... :D
csak azert is check-raise all-int akarok... :D
Én bet -elnék ugyanúgy.
szerintem hagyni kell az ellenfelet, hagy bontakozzon ki...
a visszaemelesevel azt fejezte ki, hogy atvenne a hand iranyitasat, tehat ha megvan a handje, akkor teljesen mindegy hogy jatszuk, bekerul a penz... Ha viszont kamun volt, akkor akkora erot mutatunk azzal, hogy ujra belebetelunk, hogy el fogja dobni, mint a masik handben is... Hagyni kell, hogy legalabb megprobalja ellopni a potot tolunk...
Úgy látom akkor itt ugyanaz lesz a felállás, mint abban a korábbi handben :)
Sztem emeles.
Set ugyis kifizet, sort ugyis kifizetem, drawnak meg ne adjunk inygen kartyat. Nem tudhatjuk, h az ismeretlen ellenfel a turnon is aggresszivan tolna-e a drwjat.
Sztem emeles.
Set ugyis kifizet, sort ugyis kifizetem, drawnak meg ne adjunk inygen kartyat. Nem tudhatjuk, h az ismeretlen ellenfel a turnon is aggresszivan tolna-e a drwjat.
Sztem is egy 2/3+ kasszányi hívás a legjobb játék. Ha húzó lapja van (elég sokfajta lehet neki, tekintve a board-ot), akkor ettől a dámától megijedhet, lappal viszont úgyis kifizet.