Ahogy játszottad az ellen csak akkor lesz blöffön riveren, ha ott nagyon sokat dobálsz.
Ahogy játszottad az ellen csak akkor lesz blöffön riveren, ha ott nagyon sokat dobálsz.
sajna az ilyen rossz callok miatt sül be sok jó blöfföm.[/QUOTE]
LOL
Na akkor h érthető legyen.:)
Kicsit megvariáltam a handet h másik oldalról lássuk a dolgokat.
Az eredeti hand: én vagyok a btn
Poker hand played on Ongame with an unknown potsize - Pokerhand.org
arra voltam kíváncsi h jó lehet e ez a blöff mert dobnia kellett volna az AK AQ AJ szintű lapjait,de sajna AQval tartott riveren is.
2 utcán is hibázott a turn callja volt a legnagyobb hiba talán ezzel a lappal.
Ezért is AK-AJ-re tettem riveren.
300 hand alatt ezt nem tudja megállapítani.
Hm. Elég rossz blöff volt ez. All drw msd, és enemynél biztosan van legalább A. Nem fogsz elégszer foldot kapni ahhoz, hogy megérje.
Mert ez bármilyen A-val jó call riveren?
A legtöbb 100as reg nem blöfföli be a 3. utcát és nekünk sem volt semmilyen előzményünk,és csak a busted fd-t verte amivel nem is biztos h beteszem riveren.
Mert ez bármilyen A-val jó call riveren?
A legtöbb 100as reg nem blöfföli be a 3. utcát és nekünk sem volt semmilyen előzményünk,és csak a busted fd-t verte amivel nem is biztos h beteszem riveren.
szerintem nem olyan rossz blöff ez. mondjuk :Ah: :8s: :4d: flop után akár std is lehetne gondolkodó reg ellen? arra gondolok, hogy egy száraz ász magas flopon tptk-nál jobb handje nemigen lehet.
a fold to river bet stat nézegetésének nem sok értelme van egy olyan szituban amikor a raised flop után a stackéről kell dönteni.