Macko1
Válasz cake kommentjére
2008. okt. 2. 14:12

lefagy az arcodról a mosoly, mert jó lapod van, de a másiknál mégjobb

Úgy volt! :)

bojanika
Válasz Macko1 kommentjére
2008. okt. 2. 14:42

Na igen, de azért FR-en el lehet ám gondolkodni a dobáson - már persze, ha így játszottuk, akkor riveren... hááát.
A flop játék után is erősködik ellenfelünk, s az is látszik, hogy mi sem vagyunk gyengék, tehát reálisan vagy set-je van, vagy AJ+, amiből egyedül az AQ-t verjük, AK-val split.
Tudom, hogy nagyon nehéz dobás, de én biza FR-n, feszesebb ellenfél ellen dobok AK-t A-magas flopon. Az tény, hogy a turn után halálra vagyunk ítélve, de akkor se látom, hogy mit verünk AQ-n kivül...

Bajkevero
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 2. 15:17

Na igen, de azért FR-en el lehet ám gondolkodni a dobáson - már persze, ha így játszottuk, akkor riveren... hááát.
A flop játék után is erősködik ellenfelünk, s az is látszik, hogy mi sem vagyunk gyengék, tehát reálisan vagy set-je van, vagy AJ+, amiből egyedül az AQ-t verjük, AK-val split.
Tudom, hogy nagyon nehéz dobás, de én biza FR-n, feszesebb ellenfél ellen dobok AK-t A-magas flopon. Az tény, hogy a turn után halálra vagyunk ítélve, de akkor se látom, hogy mit verünk AQ-n kivül...

72o-t :)

Macko1
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 2. 15:17

Igen írtam is hogy éreztem hogy nem gyenge az ellen, ezt ott gyorsba nem tudtam végig gondolni. jó lecke volt.

kisrapi
Válasz Macko1 kommentjére
2008. okt. 2. 15:51

Igaz, FR-en nem vagyok jártas, de sztem itt a hiba a 3-bet elmaradása volt, ha reraiselsz 6-ig, utána nyugodt szívvel tönre lehet menni A-os boardon, mert nincs meg az oddsa a setminingra...

Élő ügyfélszolgálat