mese
Válasz Bajkevero kommentjére
2011. nov. 24. 14:10
flopon agro, ezért ott be lehet tenni, ha már így alakult akkor későbbi utcákon nem erőltetném a dolgot. turnon és riveren már főleg csak value-ra megy, riveren nagyon-nagyon passzív!
sqz szerintem legalább 7$-ig mehet
WARETRAPS
2011. nov. 24. 14:52
Ja meg bajban vagyok a meretezessel.
Az Bwin, ahol sokan sokkal jonnek, aztan adnak vegig.
Valószínű ezért adják sokan mert jó oddsokat adsz
andree
2011. nov. 24. 15:05
Ja meg bajban vagyok a meretezessel.
Az Bwin, ahol sokan sokkal jonnek, aztan adnak vegig.
most itt UTG 5BB, MP, CO 4BB, BU 2.5BB-vel emelek, 3bet a bet 3/4 pot (lehet, hogy pot kellene???). A squeeze is a 3/4 pot gomb volt.
Gondolom vauleból sqzeltél. Akkor meg nem az a követendő logika, hogy megtaláljam a legkisebb méretet, ami után olcsón dobok rossz floppon, hanem az a cél, hogy megtaláljam a legnagyobb méretet, amit még megad.
A hand floppon ship. Ilyen textúrán kevés pure blöff lesz a range-ében, míg a pot oddsod megvan berakni egy draw+set+AJ+KK+ range ellen. Arról nem beszélve, hogy valamennyi fe azért van mellé. Nem tetszik a call, mert nagyon kevés jó turn van, míg blanken a semmi blufföket inkább feladja, így elég rossz equityvel tudod berakni turnön. A bet/call c/f meg katasztrófális.
Azért is kéne a nagyobb sqz, mert nyugodtan ki lehetne venni a range-éből 2 setet, legalább is preflop akkora hibára kényszeríteni, hogy a setjei se termeljenek vaule-t középtávon.