Szet 33-al elég passzívan NL60
Hi!
Akkor ültem be nem volt sok hand egy ellenfélről sem.
Full Tilt Poker, $0.15/$0.30 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
Hero (SB): $59.70
BB: $19.45
UTG: $71.70
MP: $20.55
CO: $23.25
BTN: $59.55
Pre-Flop: :3d: :3s: dealt to Hero (SB)
UTG raises to $1.05, MP calls $1.05, 2 folds, Hero calls $0.90, BB folds
Flop: ($3.45) :Ac: :3h: :Ks: (3 Players)
Hero checks, UTG bets $2.25, MP folds, Hero calls $2.25
Turn: ($7.95) :6d: (2 Players)
Hero checks, UTG bets $6, Hero calls $6
River: ($19.95) :5s: (2 Players)
Hero bets $11.70, UTG raises to $62.40 and is All-In, Hero ?
Hogyan játszanátok? Az összes licitkör érdekelne.
Én a turn -ön visszaemelnék, de ha már így játszottad call a riveren.
Hogyan játszanátok? Az összes licitkör érdekelne.
Ax ellen, ahol x kicsi vagy közepes így lehet a legtöbbet nyerni, mivel várhatóan a turnon emel vele value miatt, riveren meg valószínű elpasszolná, de a 2/3 pot emelést még megadhatja.
AK, AQ, AJ ellen viszont simán mehetne az emelés korábban. Bet vagy check-raise flopon vagy turnon. Többnyire kifizet.
AA, KK ellen nincs mit tenni, úgyis bekerül a pénz.
Közepes kézbe pár, vagy más blöff lap ellen a flop check-raise a legjobb, több pénzt úgyse nyersz, de jobb lapra javulhat ingyen, ami a teljes stackbe kerülhet.
Ha van read az ellenfélről, lehet adni neki egy range-t. UTG preflop emelő alapesetben erős lapot takar, és nem ász kicsit, szóval többnyire belenyitnék, vagy visszaemelnék legkésőbb a turnon. A 200BB stack is ebbe az irányba mutat.
A 200BB stack is ebbe az irányba mutat.
Egyetértek bojanikával, bár én mindenféleképpen csak a turnön emelek vissza...
Szerintem verve vagy, majdnem 50 dollart sporolhatsz ha bedobod. Így csak 10 dollarod bánja. Utgből emelt preflop 3,5 bb -ét. Csak az AK-át vered. De sokkal valoszinűbb az AA vagy KK.... Én ha már így játszottam végig, a riveren is csak check/call.....
???
Ez gondolom deepstack asztal, tehát azon kívül, hogy van neki pénze fullstack-re, én más következtetést nem vonnék le. :)
Úgy értem, hogy minél nagyobb a stack, annál inkább emelnék flopon vagy legkésőbb turnon.
Ha nincs sor és színesély szettet nem dobok:)
Valami "timing tell" volt hand kozben?