BelaKecske
Válasz titcar kommentjére
2012. nov. 18. 8:54

nem mondtam, hoyg nem plusszos, de szerintem IP egy iylen playa ellen jobb postflop játszani

ezzel egyet is értek. csak a 4bet/fold-ra mondtam, hogy többnyire hibás döntés lesz.

Misirulez én elhittem a többieknek a 30at, nem néztem meg a statokat, de ha ez a 30 nagymintán 15%, akkor is igaz lesz rá köbö minden amit beszéltünk.

Bumbanas
Válasz titcar kommentjére
2012. nov. 18. 9:50

Nem értem ezt a vitát. Titcar nem azt kérdezte, hogy 99 -el jó-e a preflop és flop megadása (szerintem preflop 100% jó, flop véleményes lehet), hanem, hogy mi újság turn-ön.
Én úgy látom, hogy turn-ön szeret cr-elni (17% elég magas), de riveren már elég egyenesen játszik. Simán láthat nálad egy floatot vagy A-os kezet, amit dobatni szeretne. Helyedben én itt megadnék, mert mindenképpen megvan az oddsod ezzel a kis cr-el és riveren ha nincs 4. szín, akkor hívás esetén megadok, check-re hívok. Turn-ön nem tolnám vissza, mert kész flush kivételével mindent el fog dobni.
A statisztikái alapján eléggé wp játékosnak látszik, így én 2pár, TP + FD jellegű lapokat adnék inkább a kezébe, mint kész színt vagy magasabb setet.

Élő ügyfélszolgálat