Englandfan
Válasz Englandfan kommentjére
2014. jan. 8. 0:49

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PartyPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Player4 ($25.45) 51bb
CO Player6 ($28.36) 57bb
BTN Englandfan ($60.88) 122bb
SB Player2 ($57.15) 114bb
BB Player3 ($52.82) 106bb

Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Englandfan is BTN :as: :kh:
2 folds, Englandfan raises to $1.25, Player2 calls $1, 1 fold

Flop: :kc: :7c: :6h: ($3, 2 players)
Player2 checks, Englandfan bets $2, Player2 raises to $6.50, Englandfan calls $4.50

Turn: :2h: ($16, 2 players)
Player2 bets $10.66, Englandfan calls $10.66

River: :9c: ($37.32, 2 players)
Player2 bets $38.74, Englandfan ?

dan9304
2014. jan. 8. 0:56

már a turnon dobtam volna
így meg nagyon easy fold, szinte minden odaért, a bet size is több, mint meggyőző imo

Satukan
2014. jan. 8. 4:27

ez volt az első alkalom a 400hand alatt hogy ch/r-elte a floppot

Oké, easy fold. Csak azért nem snap, mert adunk a timing tellingre is..

Egyébként:
1, Nincs semmi infó az asztalról, de az sb call range-nek azért utánajárnék...
2, Mindenféle infó nélkül bármi más játék nagyon könnyen burning money lehet.
3, Jó lehet a flop call, turn fold, mert a legblankabb kártyán várhatóan nem folytatja a blöffjeit.
4, De lehet, hogy igen.
5, Ezért ha flop call és turn fold-on stratégián lennék, akkor nem lennék..
6, Turn call oké (lenne más ellenfél ellen..), river meg easy fold (valami giga read nélkül)..

7, Bármiféle "GTO" ebben a spotban lol.

n+1, itt nem blöff/nem blöff-ről szól a történet, hanem EQ-kről. Egyrészt képes e medium SD EQ-t így játszani flopon/turnon (KQ/KJ, mid pp - látszólag fishy, de !?), másrészt mit alkot a Draw EQ-jével, értem ezalatt az összes sd/gs, fd/bdfd típusú lapját, amivel így játszhat (persze nem ő) elég szélesen és balanszoltan, továbbá kérdés, hogy milye van és mit akar előadni..

n+2, Ha a river flush-t is megpotbetelte, akkor mégjobban utánajárnék az sb call range-nek.

BelaKecske
2014. jan. 8. 9:13

rivör fold oké, semmit sem versz, de flop, turn is dobható lenne bárhol ugye infó nélkül, főleg úgy h sose cr-elt eddig kb.

Tir-X
2014. jan. 8. 10:13

HM2ben hol vizsgálhatom meg a létező össssszes adatot egy ellenfélről?

Bárhol :):)

Fogod a reportsot, és berakosgatsz minden olyan statot, amire kíváncsi vagy. A létező összesre úgysem leszel, mert az gigabrutálsok. De én így szoktam elemezgetni embereket, pozis reportsba benyomom ami kell, egy másik fülön postflop statokat adok hozzá a listához, illetve a replayerben a popupokat vizsgálom még.

Egyetértek a handben az előttem szólókkal, river easy fold, turn is legtöbb ellenfél ellen, mert kevesebben folytatják ilyen lapon a blöfföket, mint akik nem. Szóval info nélkül pl. inkább fold.

Englandfan
Válasz Tir-X kommentjére
2014. jan. 8. 10:35

Bárhol :):)

Fogod a reportsot, és berakosgatsz minden olyan statot, amire kíváncsi vagy. A létező összesre úgysem leszel, mert az gigabrutálsok. De én így szoktam elemezgetni embereket, pozis reportsba benyomom ami kell, egy másik fülön postflop statokat adok hozzá a listához, illetve a replayerben a popupokat vizsgálom még.

Igen,miután kétszeri kérdésre sem válaszolt erre az elején senki,így azóta már nekiültem és meglett minden lehetőség erre,köszi.:)

Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek,river dobás lett belőle,de ezek alapján meg lettem győzve hogy turnön is nyugodtan elengedhettem volna info nélkül,tanulópénz.:P

GL at the tables! Jövök még.

ellenseg
2014. jan. 8. 14:26

de ezek alapján meg lettem győzve hogy turnön is nyugodtan elengedhettem volna info nélkül,tanulópénz.:P

A handben egyetlen nagy hibát lehet elkövetni, ez a turn fold. Esetleg egy flop r/f lehet még esélyes.

KisMuck
Válasz ellenseg kommentjére
2014. jan. 8. 15:28

A handben egyetlen nagy hibát lehet elkövetni, ez a turn fold. Esetleg egy flop r/f lehet még esélyes.

Az valóban nagyon jó lenne... Indokold meg légyszíves!

ellenseg
Válasz KisMuck kommentjére
2014. jan. 8. 18:04

Az valóban nagyon jó lenne... Indokold meg légyszíves!

Mit?

Tir-X
2014. jan. 8. 18:06

Arra kért, hogy indokold meg, miért tartod helyes játéknak a flop raise/foldot.
De szerintem Te arra gondolhattál, hogy pont nagy hiba a flop raise/fold, jól értem? :)

Élő ügyfélszolgálat