Turn a színre - párosodó river - fold vagy call?
Mit tennétek az alábbi esetben az ellenfél river játékát követően?
Az ellenfél 42/22-t játszott.
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)
BB ($41.85)
UTG ($27.20)
MP ($71.85)
Hero ($51.75)
Button ($71.40)
SB ($52.75)
Preflop: Hero is CO with , .
UTG calls $0.50, MP calls $0.50, Hero raises to $3, 3 folds, UTG folds, MP calls $2.50.
Flop: ($7.25) , , (2 players)
MP checks, Hero bets $5.25, MP calls $5.25.
Turn: ($17.75) (2 players)
MP checks, Hero bets $12.25, MP calls $12.25.
River: ($42.25) (2 players)
MP bets $31.5, Hero ???
Az ellen elég agresszív preflop 42/22 így az Ax pick-et kizárnám, inkább szet vagy 64 ver meg amivel preflop limp/call-t játszana, aztán slow. Mindenesetre megadnám a river emelést.
El nem dobom, de vissza se emelek.
Marad a call :)
Ha jól számolom pont behívta a maradék zsetonjaidat.
Megadnám, és reménykednék egy kisebb flushben, esetleg busted straight drawban.
Egyébként, hogy megy a Full Tilt? Milyen ütemben jön a bónusz? Lehet kicsinyíteni az asztalokat?
Mindenesetre megadnám a river emelést.
El nem dobom, de vissza se emelek.
Marad a call :)
Egyébként, hogy megy a Full Tilt? Milyen ütemben jön a bónusz? Lehet kicsinyíteni az asztalokat?
Igen, az asztalokat lehet méretezni! Eddig - lekopogom - jól megy. A játék teljesen más, mint mondjuk a cAKE-en, sokkal kiszámíthatóbb. Nekem most tetszik ez az oldal. A bónusz annyira nem jön jó ütemben szerintem, érzésre azt mondanám, hogy olyan 1000 leosztás kell 50-en 20usd kiszedéséhez délelőtti játékkal.
Köszi az infót!
A Cake -en nekem 10k hand alatt jött ki 170$, mondjuk az elején volt benne NL20 is. Akkor azért nem annyira rossz a Full Tilt.