Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > Turn a színre - párosodó river - fold vagy call?

kanrich_
2008. febr. 17. 16:55

Turn a színre - párosodó river - fold vagy call?

Mit tennétek az alábbi esetben az ellenfél river játékát követően?
Az ellenfél 42/22-t játszott.

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)
BB ($41.85)
UTG ($27.20)
MP ($71.85)
Hero ($51.75)
Button ($71.40)
SB ($52.75)
Preflop: Hero is CO with Image, Image.
UTG calls $0.50, MP calls $0.50, Hero raises to $3, 3 folds, UTG folds, MP calls $2.50.
Flop: ($7.25) Image, Image, Image (2 players)
MP checks, Hero bets $5.25, MP calls $5.25.
Turn: ($17.75) Image (2 players)
MP checks, Hero bets $12.25, MP calls $12.25.
River: ($42.25) Image (2 players)
MP bets $31.5, Hero ???

Zoli
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. febr. 17. 17:56

Az ellen elég agresszív preflop 42/22 így az Ax pick-et kizárnám, inkább szet vagy 64 ver meg amivel preflop limp/call-t játszana, aztán slow. Mindenesetre megadnám a river emelést.

Skiboy
Válasz Zoli kommentjére
2008. febr. 18. 2:55

El nem dobom, de vissza se emelek.
Marad a call :)

buktar
Válasz Skiboy kommentjére
2008. febr. 18. 8:50

Ha jól számolom pont behívta a maradék zsetonjaidat.

Megadnám, és reménykednék egy kisebb flushben, esetleg busted straight drawban.

Egyébként, hogy megy a Full Tilt? Milyen ütemben jön a bónusz? Lehet kicsinyíteni az asztalokat?

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 18. 13:27

Mindenesetre megadnám a river emelést.

El nem dobom, de vissza se emelek.
Marad a call :)

Igen, ezt az emelést szerintem is meg kellett volna adnom, és ezt már akkor tudtam, amikor eldobtam. DE! Kb. 1800 hand után folyamatosan zártam be az asztalokat, és már csak ez az egy volt. Na ilyenkor tipikusan megszívom :) Nem akartam rossz szájízzel befejezni a sessiont, így eldobtam. Tudom, ez nagyon fish hozzáállás :)

Egyébként, hogy megy a Full Tilt? Milyen ütemben jön a bónusz? Lehet kicsinyíteni az asztalokat?

Igen, az asztalokat lehet méretezni! Eddig - lekopogom - jól megy. A játék teljesen más, mint mondjuk a cAKE-en, sokkal kiszámíthatóbb. Nekem most tetszik ez az oldal. A bónusz annyira nem jön jó ütemben szerintem, érzésre azt mondanám, hogy olyan 1000 leosztás kell 50-en 20usd kiszedéséhez délelőtti játékkal.

buktar
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. febr. 18. 13:38

Igen, az asztalokat lehet méretezni! Eddig - lekopogom - jól megy. A játék teljesen más, mint mondjuk a cAKE-en, sokkal kiszámíthatóbb. Nekem most tetszik ez az oldal. A bónusz annyira nem jön jó ütemben szerintem, érzésre azt mondanám, hogy olyan 1000 leosztás kell 50-en 20usd kiszedéséhez délelőtti játékkal.

Köszi az infót!
A Cake -en nekem 10k hand alatt jött ki 170$, mondjuk az elején volt benne NL20 is. Akkor azért nem annyira rossz a Full Tilt.

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 18. 13:48

Köszi az infót!
A Cake -en nekem 10k hand alatt jött ki 170$, mondjuk az elején volt benne NL20 is. Akkor azért nem annyira rossz a Full Tilt.

Ja, kb ugyanolyan lehet. Én azért nem érzem a Cake-et, mert akkor játszottam ott, amikor háromszoros sebességgel jött a bónusz és a pontok. A FT-en azért nincs annyi fish, mint a Cake-en, de egy asztalra azért általában jut 1-2, a játék pedig szerintem sokkal élvezetesebb!

Élő ügyfélszolgálat