Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > VERSENY! Ki jut messzebb $10-ból?!

vinczesz
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 6. 10:46

Természetesen én is játszom.;)

Ha úgy alakul a napom, akkor már ma este nekiugrok a Ladbrokes-on.

Viszont a szabályokból ez nem egészen egyértelmű nekem.

- új asztalra mindig a teljes játékban lévő pénzzel kell beülni(értem ezalatt hogy mondjuk NL50-en már 60$-od van amikor duplázol, ekkor nem ülhetsz be NL100-as asztalhoz 100$al, a követhetőség kedvéért nem veszhet el így pénz a játék folyamán)

Ez akkor azt jelenti az esetünkben, hogy NL50-en 120-ra duplázva már nem mehetünk NL100-ra teljes beülővel? Szóval vagy lebukom 100-ig vagy fölmegyek 200-ig? Vagy valamit nagyon félreértek?

dodi89
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 6. 10:47

ne máááá... :)))) az a lényeg, hogy miután felvetted a 10 dolcsidat, nem pótolhatod ki többet. tehát NL50-ig eljutsz, s ott csinálsz teszem azt 70 dolcsit. ekkor ha NL100-ra akarsz beülni, csak a 70 dolcsival ülhetsz be, nem egészítheted ki a br-ból , hogy teljes legyen a BI.

ui.: amugy még régebben olvastam egy cikket az ophu-n is, hogy asszem talán vega vagy tannhauser egyszer megjátszotta ezt, bár nem 10, hanem talán 50 dolcsiból, s felvitte 1k-ig.

Reggel van és alig aludtam:D Thx. Most megdöntjük...

vinczesz
Válasz dodi89 kommentjére
2008. aug. 6. 10:49

Jaha! Szóval duplázás után van 60 dollárom. Jól értem?

Littlemage
Válasz vinczesz kommentjére
2008. aug. 6. 10:51

Természetesen én is játszom.;)

Ha úgy alakul a napom, akkor már ma este nekiugrok a Ladbrokes-on.

Viszont a szabályokból ez nem egészen egyértelmű nekem.

Ez akkor azt jelenti az esetünkben, hogy NL50-en 120-ra duplázva már nem mehetünk NL100-ra teljes beülővel? Szóval vagy lebukom 100-ig vagy fölmegyek 200-ig? Vagy valamit nagyon félreértek?

sztem ebben az esetben nyugodtan be lehet ülni NL100-ra, s itt még marad 20 dolcsid is. ebből vagy tovább folytatod egy NL20-on, vgay ilyenkor megengedhető legyen a pótlás 20 dolci erejéig?

ebben meg kelll egyeznünk.

kisrapi
2008. aug. 6. 10:52

Nem lehet belőle NL4-es asztalra beülni, az a lényeg, hogy a $10-et egyszeri próbálkozásra kell elvinni amíg tudod. Ez nem BR építő verseny, bár akár olyat is lehetne majd csinálni..csak azt ugye elég nehéz nyomon követni
Azt lehet hogy 3 NL10-es asztalt nyitsz, de akkor azzal ki is lőtted a 3 lehetőséged.
"ezt nem értem": így van amit Littlemage írt, ez lenne a lényeg, de fordítva is igaz, azaz ha NL50-en duplázol 60 dolcsival és 120$od lesz...és beülnél NL100-ra akkor azt nem teheted meg, mert akkor 20$ "elveszik" a versenyből, ugye, mert max. 100-al ülhetsz be, tehát ekkor NL200ra kéne beülnöd 120$-al, vagy maradsz NL50-en...vagy úgy is jó, hogy 100-al beülsz NL100-ra és 20$al máshova...
A HHbemásolásról: a kulcshandeket kéne betenni, amikor pl. duplázol, vagy ha magasabb limitre ülsz át, sztem ennyi elég, meg amikor kiszállsz esetleg...

dodi89
2008. aug. 6. 10:54

Ne pótolgassunk, az követhetetlen! Ha van 120, akkor beülsz NL100,NL20; vagy 2 NL50; NL20... nem jó így?

dodi89
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 6. 10:55

Nem lehet belőle NL4-es asztalra beülni, az a lényeg, hogy a $10-et egyszeri próbálkozásra kell elvinni amíg tudod. Ez nem BR építő verseny, bár akár olyat is lehetne majd csinálni..csak azt ugye elég nehéz nyomon követni
Azt lehet hogy 3 NL10-es asztalt nyitsz, de akkor azzal ki is lőtted a 3 lehetőséged.
"ezt nem értem": így van amit Littlemage írt, ez lenne a lényeg, de fordítva is igaz, azaz ha NL50-en duplázol 60 dolcsival és 120$od lesz...és beülnél NL100-ra akkor azt nem teheted meg, mert akkor 20$ "elveszik" a versenyből, ugye, mert max. 100-al ülhetsz be, tehát ekkor NL200ra kéne beülnöd 120$-al, vagy maradsz NL50-en...
A HHbemásolásról: a kulcshandeket kéne betenni, amikor pl. duplázol, vagy ha magasabb limitre ülsz át, sztem ennyi elég, meg amikor kiszállsz esetleg...

Rendben

kanrich_
2008. aug. 6. 11:00
Littlemage
2008. aug. 6. 11:01

ja bocsi, figyelmetlen voltam.... szóval 3 lehetőség 2 hét alatt....
értem.

s nem hivatalosan lehet próbálkozni? :)))))

makkkiraly
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 6. 11:06

Erre emlékeztek? :)
https://poker-akademia.com/vBulletin/no-limit-hold-em-cash-game-strategia-topikja/1947-hogy-jussunk-2-ora-alatt-nl4-rol-nl50-re.html

Igen, nekem is ez volt az első gondolotam erről a topicról. Igaz én nem vittem sokra akkor:) Most meg idő hiányában ezt passzolom.

Élő ügyfélszolgálat