NL200, 132 dollár. ez lesz valszeg a végső állomás, bodogon a legmagsabb 6max asztal NL300, lehet beülök HUzni NL1k ha sikerül bankot robbantanom itt is (bár akkor inkább befejezem:)
update 152 dollár.
Most kezdtem partyn, NL10..
végeztem: 45.25$
2 session nl50ig , 1 nl25 ig
legalább a nl10 es mezőnyt simán verem :)
végeztem, 50 dollár lett a vége (200-on nem jöttek annyira a lapok, de rossz döntés volt amúgy, 100-on kellett volna, fél stackkel elég nehéz blöffölni), a csúcs 154 volt azthiszem, HHkat majd berakom ha én nyertem:).
végeztem, 50 dollár lett a vége (200-on nem jöttek annyira a lapok, de rossz döntés volt amúgy, 100-on kellett volna, fél stackkel elég nehéz blöffölni), a csúcs 154 volt azthiszem, HHkat majd berakom ha én nyertem:).
NL 10000-en tartok, ftp-n, bizonyítani egyelőre nem tudom, de lehet, hogy majd valamit kitalálok:):)
9872 dollár egyelőre.. de ez még csak egy nap játéka, szóval remélem ennél a pitiáner összegnél feljebb is tudom vinni.
rofl
Ez komoly? Figyelj a 24 órás korlátra! :D
A 24 óra a kezdéstől számít? Mert tegnap valamikor ilyenkor kezdhettem. Akkor már nem folytathatom mert lejárt az idő?
Ez komoly? Figyelj a 24 órás korlátra! :D