V.Peti
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. jan. 20. 17:07

h odds nélkül callolgassunk drawra? ráadásul én zehynek ezt a rivert úgy dobom el, hogy zörög, mert kb. semmit sem verek, amivel ezt játsza :)

kisrapi
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 20. 17:10

h odds nélkül callolgassunk drawra? ráadásul én zehynek ezt a rivert úgy dobom el, hogy zörög, mert kb. semmit sem verek, amivel ezt játsza :)

Sztem még nem sok HU CG-t játszottál.....bármilyen pár már nagyon erősen SD képes, sokszor az A,K high is....

V.Peti
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jan. 20. 17:11

Sztem még nem sok HU CG-t játszottál.....bármilyen pár már nagyon erősen SD képes, sokszor az A,K high is....

cgt nem játszottam, sngt játszottam nagyon sokat. ettől függetlenül ezt a linet nem tartom jónak.

chubbyhun
2009. jan. 20. 17:29

Tankönyvszerű megjátszás, a HU kezdetén vagyunk, nézd meg a stacket, két fontos dolgot érhetünk el:
1) Kialakul egy kép rólunk (hamis, és ez a fontos)
2) Tiltra kerülhet az ellenfél

Semmi köze nincs az oddshoz.

Pont egy ilyen típusú partit játszottam meg az ez ezelőtti találkozón, CG session kezdetén Kisrapi ellen, QJo-val, nekem is szerencsém volt a riveren, de nem számított, csak a showdown. Kisrapi is megingott a partitól.

Phil Gordon ezt írja:
baráti CG; kezében 55. Flop: A42r, ellenfélnél monster lap van, akár ászpár. Ellen beledonkol a kasszába.
"Talán ideje volna emelni, a kiborulási feltételes esélyre apellálva."
"Ha ... óriás keze keze van... még mindig van 6 jóm, amivel a Stanford Kórház pszichiátriájára juttathatom."

A lényeg: az ellenfélnek látnia kell, hogy mivel mentek ellene.

Peti, van még mit tanulnod. :)

V.Peti
2009. jan. 20. 17:36

hát most sem értek egyet. (addig jó ;) )

1. table image képlékeny, folyton változik, egy handről kétlem h levonnának ilyen következtetéseket
2. egy party után tilt? nemá! tiltre játszunk egy online játékban, amikor bármikor kiszállhat az ellenfél?
élőben még talán, mert ott nincs ekkora szabadság a játékban. nem válogathat a több ezer játékos közül

kisrapi
2009. jan. 21. 8:53

hát most sem értek egyet. (addig jó ;) )

1. table image képlékeny, folyton változik, egy handről kétlem h levonnának ilyen következtetéseket

Pedig de, Én is egyből levontam Chubby-ról h bazi nagy fish, és ez a kép azóta sem változott:)

chubbyhun
2009. jan. 21. 9:00

Pedig de, Én is egyből levontam Chubby-ról h bazi nagy fish, és ez a kép azóta sem változott:)

basszus, akkor nem jött be a dupla csavar :D

kisrapi
2009. jan. 21. 9:03

basszus, akkor nem jött be a dupla csavar :D

Csak azért, mert a másik emlékezetes handed ami megmaradt bennem, az a 2. találkozón az akadémiás pólóért vívott harcod A5o-val:D

Blatand
2009. jan. 21. 9:20

Hát miért hányszor több esélye van mint egy A9-nek például:)

chubbyhun
2009. jan. 21. 11:11

Csak azért, mert a másik emlékezetes handed ami megmaradt bennem, az a 2. találkozón az akadémiás pólóért vívott harcod A5o-val:D

Na azért álljunk meg egy pillanatra, az erősen EV+ move volt. Ha kiesek póló, ha nem, akkor sok zseton, én tehetek róla, hogy Peti egy száraz boardon nem tudja elengedni a KK-ját? Meg titcar is közben poénkodik, hogy mi ez chubby, floatolsz? :)
Úgy rátoltam az allint, hogy csak úgy zörgött (3bet turnon), mit gondolt, mim lehet? :D

Élő ügyfélszolgálat