Még egy parti fish ellen:
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from Poker Hand History HH Converter | Hand History Converter
Hero (MP) ($50)
CO ($71.75)
Button ($80.30)
SB ($50)
BB ($134)
UTG ($78.55)
Preflop: Hero is MP with K, K
1 fold, Hero raises to $1.50, 2 folds, SB calls $1.25, BB calls $1
Flop: ($4.50) 8, 5, 9 (3 players)
SB checks, BB bets $2.25, Hero calls $2.25, 1 fold
Turn: ($9) 10 (2 players)
BB checks, Hero bets $5.85, BB calls $5.85
River: ($20.70) 9 (2 players)
BB bets $10.35,
Csak 50 hand van tőle: 56/31, Agg freq 29/31/80, donk bet 3/10. Adnátok vagy dobás?
Alapbol nem kellett vna eljutnod riverig en mar turnon visszahivtam volna ha nem floppon...riveren mar dobas
Nálam dobás!
Alapbol nem kellett vna eljutnod riverig en mar turnon visszahivtam volna ha nem floppon...riveren mar dobas
Az első hand easy call. Secnuts bvb... két lapos flush... max omahában dobnám.
A másodiknál flopon jobb lett volna egy raise a fish ellen még akkor is, ha ott van még mögöttünk az sb, aki slowplayre adhatta a fejét. De ő seteken és soron kívül kb mindent dobni fog. Fish meg jöhet még mindenféle húzólapokkal, amit tejeltetni kell. Raise/fold-on vagyunk mindkettő ellen.
Na de ha már így elmentünk riverig hát... Alap esetben a legtöbb ellenféllel szemben ez nehéz szívvel, de dobás. Itt viszont nem tudnám teljesen kizárni a lehetőségét, hogy blöffbe fordít egy besült drawt eladva, hogy 9-es, flush vagy még erősebb lapul nála. Mondjuk a hasonló kaliberű játékosok nagy bettel szoktak támadni nutsközeli lapokkal.... De valószínűleg inkább a dobás lesz a jó.
Statok alapján azért emberünk nem valami szélesen ad meg BBről, és utcánkénti aggresziója sem valami magas , simán lehet Axs én is így játszanám meg.Mondjuk egy A7s mert azért egy A5s kombó draw-t talán csak megrézel és bepakolja, de fene tudja.Adnám , jobb esetben lesz egy J magas flösse.
A flush-ös handet abszolút nem érzem olyan sima callnak. 150bb-ért ez vagy nut vagy air, és nem vagyok benne biztos, hogy fog eleget blöffölni.
Egyébként riveren megfontolandó lehet egy c/c is.
Egyébként riveren megfontolandó lehet egy c/c is.
Nem érzed gyengének a c/c-t itt? A riveren leesett EQ-t beteltem előtte 2 utcán és itt kockáztassak egy cb-et tőle? Ha azt mondod, hogy cr, akkor azt még jobban meg tudom érteni, mert a float lapjaitól kaphatunk egy betet, a setek, 2 párok (ha lehet egyáltalán nála) még talán hero call-oznak.
Igazából az csak a kérdés, hogy hány %-ban lesz nála A magas flush és hány %-ban egyéb lap, amit verünk. Mindig nuts ez vagy nem?