Bumbanas
Válasz VJones kommentjére
2014. máj. 15. 15:12

Még egy parti fish ellen:

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from Poker Hand History HH Converter | Hand History Converter

Hero (MP) ($50)
CO ($71.75)
Button ($80.30)
SB ($50)
BB ($134)
UTG ($78.55)

Preflop: Hero is MP with KImage, KImage
1 fold, Hero raises to $1.50, 2 folds, SB calls $1.25, BB calls $1

Flop: ($4.50) 8Image, 5Image, 9Image (3 players)
SB checks, BB bets $2.25, Hero calls $2.25, 1 fold

Turn: ($9) 10Image (2 players)
BB checks, Hero bets $5.85, BB calls $5.85

River: ($20.70) 9Image (2 players)
BB bets $10.35,

Csak 50 hand van tőle: 56/31, Agg freq 29/31/80, donk bet 3/10. Adnátok vagy dobás?

Loony16
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. máj. 15. 15:19

Alapbol nem kellett vna eljutnod riverig en mar turnon visszahivtam volna ha nem floppon...riveren mar dobas

jacsapoker
2014. máj. 15. 15:21

Nálam dobás!

Bumbanas
Válasz Loony16 kommentjére
2014. máj. 15. 15:23

Alapbol nem kellett vna eljutnod riverig en mar turnon visszahivtam volna ha nem floppon...riveren mar dobas

Turn-ön én hívtam.

Krejdül
Válasz Loony16 kommentjére
2014. máj. 15. 15:28

Turnön Bumba betelt. Teljesen jogosan.

River sajnos easyfold. Nem fogják elégszer blöffbe fordítani a 8-asukat, pláne hogy a flush leesett.

VJones
2014. máj. 15. 15:38

Az első hand easy call. Secnuts bvb... két lapos flush... max omahában dobnám.
A másodiknál flopon jobb lett volna egy raise a fish ellen még akkor is, ha ott van még mögöttünk az sb, aki slowplayre adhatta a fejét. De ő seteken és soron kívül kb mindent dobni fog. Fish meg jöhet még mindenféle húzólapokkal, amit tejeltetni kell. Raise/fold-on vagyunk mindkettő ellen.
Na de ha már így elmentünk riverig hát... Alap esetben a legtöbb ellenféllel szemben ez nehéz szívvel, de dobás. Itt viszont nem tudnám teljesen kizárni a lehetőségét, hogy blöffbe fordít egy besült drawt eladva, hogy 9-es, flush vagy még erősebb lapul nála. Mondjuk a hasonló kaliberű játékosok nagy bettel szoktak támadni nutsközeli lapokkal.... De valószínűleg inkább a dobás lesz a jó.

time4revenge
2014. máj. 15. 15:53

Statok alapján azért emberünk nem valami szélesen ad meg BBről, és utcánkénti aggresziója sem valami magas , simán lehet Axs én is így játszanám meg.Mondjuk egy A7s mert azért egy A5s kombó draw-t talán csak megrézel és bepakolja, de fene tudja.Adnám , jobb esetben lesz egy J magas flösse.

ellenseg
2014. máj. 15. 21:51

A flush-ös handet abszolút nem érzem olyan sima callnak. 150bb-ért ez vagy nut vagy air, és nem vagyok benne biztos, hogy fog eleget blöffölni.

Egyébként riveren megfontolandó lehet egy c/c is.

Bumbanas
Válasz ellenseg kommentjére
2014. máj. 16. 12:19

Egyébként riveren megfontolandó lehet egy c/c is.

Nem érzed gyengének a c/c-t itt? A riveren leesett EQ-t beteltem előtte 2 utcán és itt kockáztassak egy cb-et tőle? Ha azt mondod, hogy cr, akkor azt még jobban meg tudom érteni, mert a float lapjaitól kaphatunk egy betet, a setek, 2 párok (ha lehet egyáltalán nála) még talán hero call-oznak.
Igazából az csak a kérdés, hogy hány %-ban lesz nála A magas flush és hány %-ban egyéb lap, amit verünk. Mindig nuts ez vagy nem?

ellenseg
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. máj. 16. 17:21

Nem érzed gyengének a c/c-t itt? A riveren leesett EQ-t beteltem előtte 2 utcán és itt kockáztassak egy cb-et tőle? Ha azt mondod, hogy cr, akkor azt még jobban meg tudom érteni, mert a float lapjaitól kaphatunk egy betet, a setek, 2 párok (ha lehet egyáltalán nála) még talán hero call-oznak.
Igazából az csak a kérdés, hogy hány %-ban lesz nála A magas flush és hány %-ban egyéb lap, amit verünk. Mindig nuts ez vagy nem?

Az az igazság, hogy Zoomon, dinamika nélkül nehéz erre válaszolni. Nem tudom, Jx-szel vagy kisebb pocketekkel megadja-e a river betet. Ha nem, akkor a KJ-n kívül más ellen nem nagyon van value a betben. Sete, két párja (kivéve KJ), sora pedig sose lesz, ezekkel már valahol korábban emelt volna. A river checkbackelő handek pedig vagy foldolnak a betre vagy allin mennek, tehát ellenük nem feltétlen veszítesz value-t.

Élő ügyfélszolgálat